Dancu, Pieleanu si Lavinia Sandru, printre cei care predau la Scoala Politica a UNPR

Iulian Popescu | 28.10.2015

Vasile Dancu, Marius Pieleanu, Alexandru Cumpanasu, Remus Stefureac, Radu Cosarca si Lavinia Sandru se numara printre cei care predau la Scoala Politica "Tineri, lideri de viitor!", proiect al organizatiilor de tineret si studenti ale UNPR Bucuresti, scrie Hotnews.

Pe aceeași temă

Cursurile acestei scoli au inceput luni si se vor desfasura pana pe 15 noiembrie, mai scrie Hotnews.

Cine sunt cei care vor tine cursurile:

Adrian Niculescu (profesor SNSPA)

Vasile Dancu (sociolog IRES, apropiat de PSD)

Marius Pieleanu (sociolog Avangarde, apropiat al PC si Antenei 3)

Remus Stefureac (sociolog Inscop, fost consilier al lui George Maior)

Alexandru Cumpanasu (Realitatea TV)

Lavinia Sandru (Realitatea TV)

Radu Cosarca (director de comunicare Enel)

Eugen Nicolicea (deputat si ministru UNPR).

 

Pe langa cursuri, participantii la scoala politica organizata de partidul lui Gabriel Oprea vor efectua si vizite la Parlament si Guvern, la Academia de Politie, Muzeul Militar, sediile UNPR, dar si la alte "institutii de interes major", potrivit anuntului pentru inscrieri.

 

***

 

Liderul UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea a fost audiat miercuri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, timp de o oră, în calitate de martor în cazul Bogdan Gigina.

 

"Eram în timpul serviciului, îmi făceam datoria. Veneam de la o instituție a statului român. Am declarat aceste lucruri, nu am voie să spun mai mult decât am declarat. N-am avut nimic în plus față de ceilalți miniștri de Interne. N-am avut anul acesta nicio zi de concediu, am muncit de dimineața până seara într-un context greu de securitate. Am avut mai multe deplasări. Ori de câte ori voi fi chemat la Parchet, voi declara. Am trimis toate documentele. Și vreau să știți că în toată activitatea mea de ministru sau de vicepremier nu am încălcat legea", a declarat vicepremierul Oprea, la ieșirea de la audiere.

 

El a fost audiat în calitate de martor în dosarul accidentului în urma căruia a murit polițistul de la Rutieră Bogdan Gigină, în timp ce se afla în coloana oficială a vicepremierului.

 

Luni, într-o conferință de presă, Oprea arăta că speculația apărută în presă că ar fi utilizat echipajul de însoțire în trafic fără temei legal este "nefondată'', precizând că detaliile accidentului din 20 octombrie au fost puse la dispoziția Parchetului.

 

Potrivit unor informatii pe surse, masina vicepremierului Gabriel Oprea a beneficiat de coloana oficiala in 1.500 de deplasari de la inceputul anului.

 

Asta in conditiile in care, legal, doar patru persoane publice beneficiaza de dispozitiv oficial: presedintele, premierul si sefii celor doua camere parlamentare. Astfel, potrivit sursei citate, Oprea s-a deplasat in coloana oficiala cu o medie de cinci misiuni pe zi.

 

CITITI SI: Eschivele lui Oprea in scandalul politistului mort: nu am avut nicio zi de concediu

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22