Video Ponta: Alina Gorghiu a facut o mare greseala vorbind despre contracte cu statul

Paul Cristescu | 06.10.2015

Premierul Victor Ponta a declarat aseara, la B1 TV, ca desi Alina Gorghiu ii acuza pe alti politicieni ca au incheiat contracte cu statul, ea insasi a avut mai multe contracte cu statul roman, cu AVAS, BTT si alte institutii de stat.

Pe aceeași temă

 

Ponta a sustinut ca, pe langa contractele cu Institutul National al Lemnului, copresedintele PNL ar fi avut contracte "si cu alte institutii de stat, AVAS, BTT", relateaza Hotnews.
 

"La toate selectiile de oferte era doamna Gorghiu cu domnul Sova, de obicei castiga doamna Gorghiu", a declarat premierul.

 

"Au venit oamenii si mi-au spus", a declarat premierul care a adaugat este vorba de "rapoartele facute de corpul de control al primului ministru Emil Boc. Eu n-am facut niciun control, nu mi se pare normal".

 

 

Victor Ponta a spus ca Emil Boc "le-a trimis la diverse institutii". Intrebat daca au ajuns si la DNA, el a raspuns: "Cred ca da, o sa verific" “Mai are vreo 11 contracte la BTT… or mai fi si altele, habar n-am”, a adaugat Victor Ponta.
 

"Nu le-am gasit eu, le-a gasit Boc", a spus premierul. "Cand a inceput sa vorbeasca despre contracte, cred ca a facut o mare greseala", a mai spus Ponta despre Alina Gorghiu.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22