Premiera: "Cutia Pandorei", cu Mariana Mihut si Serban Pavlu

Fara Autor | 02.12.2015

2015-12-5

Pe aceeași temă

 

 

Dupa succesul cu "Insemnarile unui nebun" de Gogol, regizorul Felix Alexa revine in forta la ARCUB cu o noua premiera: "Cutia Pandorei" de Katalin Thuroczy cu extraordinara actrita Mariana Mihut si Serban Pavlu, unul dintre cei mai talentati actori de teatru si film ai tinerei generatii. Un spectacol tulburator, o comedie neagra plina de suspans, stari emotionale extreme si un final surprinzator, noteaza Hotnews.

Katalin Thuroczy este o cunoscută autoare maghiară. A scris peste 50 de piese de teatru, traduse în toată lumea. A scris scenarii de film și televiziune și a primit numeroase premii prestigioase în Ungaria și în străinătate. 

Regizorul Felix Alexa declara: «M-au atras întotdeauna actorii pasionali, care se consumă intens pe scenă, la fiecare repetiţie. Actori care se dăruiesc cu voluptate, fără să se menajeze. Dar şi texte care să le prilejuiască unor astfel de actori cu posibilităţi nebănuite, roluri care să fie nu numai suprinzătoare, dar şi repere pentru un fel de a înţelege profund teatrul. Teatrul ca mod de a trai intens.

Mariana Mihuţ este o astfel de actriţă, un artist complex, care te poate surprinde la fiecare repetiţie cu noi nuanţe, cu o privire, cu o explozie neaşteptată de energie sau alteori cu tristeţea cea mai adâncă, exprimată însă atât de subtil.

 

Pentru ea am ales să montez „Cutia Pandorei”,  un text ce jonglează permanent cu nuanţe de umor negru şi multiple stări sufleteşti. Alături de ea, un actor de forţă al tinerei generaţii, Şerban Pavlu, pe care mă bucur că, acum foarte mulţi ani, îl debutam la TNB, încă student, care mă surprinde şi acum cu talentul şi maturitatea sa.

 

Alături de aceşti actori minunaţi am explorat în timpul repetiţiilor zone paradoxale ale reacţiilor umane.

 

„Cutia Pandorei” este un spectacol al emoţiilor profunde şi al stărilor sufleteşti extreme. Un amestec de umor şi disperare. Un strigăt în neant... »

 

Avanpremierele spectacolului vor avea loc la sediul ARCUB din strada Batiste nr. 14 pe 5 și 6 decembrie, ora 20:00, fiind urmate de alte trei reprezentatii pe 11, 13 și 16 decembrie de la ora 20:00.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22