Ministrul Culturii: Decizia de demitere a lui Stanoevici a fost publicata in 29 decembrie

Iulia Mincu | 06.01.2016

Vlad Alexandrescu, ministrul Culturii, a precizat ca acuzatiile lui Stanoevici sunt neintemeiate, intrucat decizia premierului Ciolos a fost facuta publica pe 29 decembrie 2015 si publicata imediat in Monitorul Oficial.

Pe aceeași temă

 

 Actorul Bogdan Stanoevici, demis din functia de secretar de stat, a criticat lipsa de transparenta a Ministerului Culturii, spunind ca a aflat despre decizie de la sofer.
 



"Decizia primului-ministru, dl. Dacian Ciolos, privind eliberarea domnului Bogdan Stanoevici din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii a fost facuta publica in data de 29 decembrie 2015, si publicata imediat in Monitorul Oficial. Conform legii, aparatul de lucru al unui secretar de stat se dizolva odata cu eliberarea sa din functie.



Acuzatiile dvs. privind lipsa de transparenta nu sunt intemeiate. Va dau asigurari ca transparenta este principiul fundamental al mandatului meu de ministru; in acest sens am lucrat impreuna cu echipa din minister la o noua structura organizatorica a institutiei, publicata si ea in Monitorul Oficial (ieri, 4 ianuarie) ", a scris pe Facebook Vlad Alexandrescu.


Actorul Bogdan Stanoevici a fost demis recent din functia de secretar de stat al Ministerului Culturii si a acuzat ca a aflat despre acest lucru de la un sofer al institutiei.


"Eu am aflat de la sofer, pe 30 decembrie, venind la birou. Nu am avut nicio discutie cu ministrul. Cumva, ma asteptam sa se intample asta, desi eu nu fac parte din niciun partid (...). Am fost extrem de dezamagit. Nu stiu unde este transparenta despre care se tot vorbeste acum in minister", a declarat Bogdan Stanoevici.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22