7 persoane retinute dupa atentatul din Istanbul in care au fost ucisi zece turisti germani

Vlad Toma | 14.01.2016

Efkan Ala, ministrul de interne turc, a declarat ca sapte persoane au fost retinute in legatura cu atacul sinucigas cu bomba de marti ce a provocat moartea a zece turisti germani, in centrul Istanbulului, transmite Reuters.

Pe aceeași temă

 

Atacatorul a fost identificat ca membru al Statului Islamic, intrat in Turcia ca refugiat din Siria. Acesta s-a aruncat in aer in mijlocul turistilor ce vizitau unele dintre cele mai populare atractii locale, anunta Hotnews, care citeaza Reuters.
 

O explozie a avut loc marti în piata Sultanahmet, o zonă turistică importantă din centrul Istanbului. 10 persoane au murit şi alte 15 au fost rănite, majoritatea fiind turisti care vizitau orasul.

 

Politia turca a arestat miercuri patru suspecti in legatura cu atentatul de marti, dupa ce un prim suspect fusese arestat deja marti.
 

Condamn incidentul terorist din Istanbul, probabil un atac lansat de un atentator sinucigas cu bomba avand origini siriene. Din pacate, avem zece morti incluzand straini”, a declarat Erdogan in cadrul unui pranz organizat cu ambasadorii turci in capital tarii. Presedintele turc a intarit hotararea Ankarei de a continua lupta impotriva terorismului. “Incidentul ne-a demonstrat inca o data ca trebuie sa actionam cu o singura inima, ca natiune, un singur trup in lupta impotriva terorii”, a adaugat Erdogan, citat de Reuters.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22