Partidul România Unită înființează organizația paramilitară "Patrula lui Vlad Țepeș"

Iulian Popescu | 24.01.2016

Partidul România Unită, al cărui președinte este fostul deputat PSD (acum independent) Bogdan Diaconu, a prezentat duminică organizația paramilitară "Patrula lui Vlad Ţepeş", care este concepută și condusă de campionul K1 Daniel Ghiţă.

Pe aceeași temă

 

"Patrula lui Vlad Ţepeş va veghea ca cei sărmani şi uitaţi de autorităţi să nu fie victimele interlopilor, tâlharilor, hoţilor cu diplomă. Dacă statul român nu ne apără, ne vom apăra singuri, trebuie să dăm un semnal că România nu este sat fără câini, în care oricine urlă mai tare sau se ia de cei slabi şi neajutoraţi are câştig de cauză", a spus Daniel Ghiţă.

 

"Oamenii vor ceva nou, vor o schimbare, aşa că s-a născut Patrula lui Vlad Ţepeş, deci nu armata naţională. (...) S-a născut Patrula lui Vlad Ţepeş, care va fi formată din români inimoşi, cu suflet mare care îşi vor ajuta semenii aflaţi la necaz şi care au nevoie de sprijin. Ne vom implica şi vom ajuta acolo unde sunt crize umanitare, unde este nevoie de implicare civică, unde întrajutorarea semenilor poate face diferenţa", a mai declarat, citat de Mediafax, luptătorul de K1 Daniel Ghiță.

 

Uniforma acestor trupe paramilitare este bleumarine, are tricolorul pe piept, în partea dreaptă, și sigla partidului pe mâneca dreaptă şi pe spate.

 

"Pe aceşti tineri îi veţi vedea peste tot, îi veţi vedea unde este nevoie de ei, de ajutor. Nu vor avea arme, poate vor avea lopeţi să ajute la deszăpezire sau poate vor avea găleţi să ajute la inundaţii sau poate pur şi simplu vor ajuta o bătrână să traverseze strada", a declarat, duminică, preşedintele PRU Bogdan Diaconu, în faţa delegaţilor reuniţi la primul congres al formaţiunii.

 

Daniel Ghiţă a explicat că patrula va colabora cu autoritățile, dar a adăugat că ar putea să intervină dacă acestea nu-și fac treaba:

"Vom colabora cu autorităţile şi le vom informa asupra acestor situaţii, dar dacă autorităţile se vor uita în altă parte, vom avea noi grijă de aceşti români asupriţi pe care nu-i apără nimeni", a spus Ghiţă.

 

Partid extremist și antieuropean, PRU mai este împotriva cotelor obligatorii de imigranți și se pronunță pentru interzicerea prin Constituție a căsătoriilor între persoane de același sex.

 

La acest prim congres al noii formațiunii, PRU a lansat o amenințare adresată liderilor europeni și autohtoni: “Avertizăm pe această cale că orice forțare a notei în sensul obligării statului român să accepte cote de imigranți musulmani, într-un dispreț total față de dorințele cetățenilor, trebuie și va fi penalizată atât în cazul clasei politice lașe care acceptă șantajul UE, cât și în cazul birocraților de la Bruxelles și al cancelarului Angela Merkel care fac împreună experiențe nefericite pe seama cetățenilor Europei.”

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22