Rusoaicele își topesc aurul pentru DiCaprio

Silvia Simion | 08.02.2016

2016-02-09

Pe aceeași temă

Speculaţiile legate de meritul lui Leonardo DiCaprio de a primi un Oscar pentru interpretarea din The Revenant – după o lungă şi fructuoasă carieră, cu multe nominalizări la activ – pare să fi cuprins tot globul, subliniază publicaţia The Washington Post, citat de cinemagia.ro.

 

Discuţiile legate de acest subiect au ăncins rețelele social media din China şi au ajuns până în Rusia, unde, potrivit unor agenţii de presă naţionale, un grup de cineaşti au pus în mişcare o strângere de fonduri, în  urma căreia va fi realizat un substitut al premiului Oscar. Acesta va merge către Leonardo DiCaprio, indiferent ce decizie va lua Academia Americană de Film.

 

 

Cu o înfățișare distinctă faţă de statueta originală, Oscarul rusesc ar putea fi confecţionat din bijuteriile rusoaicelor, care au fost invitate să facă donații din bijuterii, cu menţiunea că „jumătate din acestea va sta alături de Leonardo DiCaprio, iar cealaltă jumătate, cu ele”, notează cinemagia.ro.

 

Leonardo DiCaprio s-a aflat recent în atenţia fanilor şi a presei din Rusia (actorul are doi bunici originari de aici) şi datorită interesului pe care l-a arătat acordat, într-un interviu, figurii lui Vladimir Putin, pe care a subliniat că ar dori să îl poată interpreta într-un film.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22