Primarul care i-a făcut "derbedei" pe cetățeni candidează din partea ALDE

Iulian Popescu | 16.02.2016

Fostul primar din Călărași Nicolae Dragu, acum consilier județean, va candida la primăria municipiului sub steagul “liberalilor autentici”,adică din partea ALDE. El a devenit cunoscut la nivel național după ce, în 2010, i-a făcut pe alegători “javre”, “derbedei” și “golani”.

Pe aceeași temă

 

Pe 28 septembrie 2010, Nicolae Dragu i-a jignit pe locuitorii din Călărași veniți la sărbătorirea orașului:

"Sunteți niște javre! La revedere, javrelor! V-am scos din mizerie. Bălteaţi într-o mizerie. Asta este mulţumirea voastră?! Nu vă este ruşine? Nemernicilor! Voi nu reprezentaţi Călăraşiul. O haită de derbedei şi golani", scrie Știri pe Surse.

 

Primarul și-a cerut scuze ulterior spunând că a reacționat “impulsiv” față de un grup de “huligani”:

„Menţionez că acele cuvinte spuse la mânie erau adresate grupului de huligani care m-au agresat nu numai verbal, dar şi fizic în drum spre scenă, călărăşenii nefiind reprezentaţi de asemenea persoane cu un comportament care nu face cinste oraşului nostru. În calitatea mea de primar, îmi cer scuze în faţa cetăţenilor pentru că în acea seară am fost un om simplu, cazând în capcană şi reacţionând impulsiv la o situaţie creată de persoane răuvoitoare care nu au dovedit altceva decât că nu sunt cetăţeni onorabili ai acestui oraş“, spunea Dragu la acel moment.

 

Știri pe Surse susține că ALDE l-a convins pe Nicolae Dragu să candideze din partea acestui partid.

 

Nicolae Dragu a devenit pentru prima oara primar al Calarasiului in anul 1996, din partea PUNR. A fost reales in 2004 si in 2008 din partea PNL, iar apoi l-a sustinut la prezidentiale pe Traian Basescu, lucru care i-a adus excluderea din PNL in 2010.

 

Ulterior, fostul primar s-a inscris in UNPR dar a fost exclus și de progresiști după ce și-a păstrat simpatia față de Traian Băsescu. In prezent este consilier judetean independent la Călărași.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22