Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


PSD merge pe mâna Gabrielei Firea la Primăria Generală. Vezi candidații pentru sectoare
Vlad Toma - - - -
2016-03-18
Actualitate Interna
1

PSD merge pe mâna Gabrielei Firea la Primăria Generală a Capitalei. Anunțul a fost făcut vineri de Liviu Dragnea.

 

 

Președintele PSD a anunțat vineri după-amiază candidații pentru Primăria Generală și cele de sector, în București. Senatoarea Gabriela Firea e susținută de social-democrați pentru Primăria Generală. De altfel, Dragnea a anuntat inca de saptamana trecuta candidatura sigura a Gabrielei Firea la Primăria Generală.

 

 

 

 

 

În sectoare, PSD merge cu următorii candidați:

 

  • Sectorul 1: Dan Tudorache
  • Sectorul 2: Neculai Onțanu
  • Sectorul 3: Robert Negoiță
  • Sectorul 4: Daniel Băluță
  • Sectorul 5: Daniel Florea
  • Sectorul 6: Gabriel Mutu

 

 
 

 

 

Tot vineri, Liviu Dragnea a spus despre colaborarea PSD-UNPR că nu va suporta modificări, dar progresiștii vor merge pe liste separate în alegerile pentru Consiliul General al Municipiului București.

 

"Din toate analizele realizate de noi și de toți cei cu care ne-am consultat, cea mai bună variantă este ca PSD, ALDE și UNPR să aibă candidaturi separate pentru lista de consilieri generali. UNPR nu dorește să-și pună candidat pentru Primăria Capitalei, va merge cu listă separată doar la Consiliul General, ALDE urmează să se hotărască, probabil că vor pune candidat", a detaliat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

 

PSD rămâne deschis la discuții în ce privește colaborarea cu ALDE și UNPR în teritoriu: "În țară, discuțiile rămân deschise, sunt unele județe unde deja discuțiile sunt avansate și au hotărât împreună cum vor merge, iar în Parlament colaborarea va fi la fel de bună, eu sper chiar și mai bună față de ultima perioadă", a precizat șeful social-democraților.

 

Candidatii Partidului National Liberal

 

Biroul Politic National al PNL a validat la sfarsitul lunii februarie candidatura lui Ludovic Orban la Primaria generala Bucurestiului. Cristian Busoi, candidatul anuntat initial de PNL pentru aceasta functie, s-a retras din cursa. Orban a mai candidat la Primaria Capitalei in 2008 iesind insa doar pe locul al patrulea in urma primului tur de scrutin, fiind precedat de Sorin Oprescu, Vasile Blaga si Cristian Diaconescu.

 

Candidatii PNL pe sectoare:

 

Deputatul Alexandru Nazare, fost ministru al Transporturilor, va candida la primaria Sectorului 1.

 

Deputatul Dan Cristian Popescu va candida la Sectorul 2.

 

La Sectorul 3 va candida Florin Vasile.

 

Razvan Sava, primarul general interimar al Capitalei, va candida la Sectorul 4 

 

La Sectorul 5 va candida Ovidiu Raetchi.

 

Candidatul pentru primaria Sectorului 6 nu a fost desemnat inca.

 
TAGS : psd candidati pnl bucuresti gabriela firea robert negoita ludovic orban
Comentarii
adevar 2016-03-20
APEL!

Atrag atentia tuturor romanilor interesati de viata lor intre Carpati si Dunare,oameni care au capacitatea sa faca diferente intre partide,ideologii si cioflingari urmasi de PCR!
Daca ne referim strict si numai la Bucuresti,va conjur ca daca Drepata faramitata nu se va uni si nu va sprijini un singur candidat la primarie,Bucurestiul poate fi uitat,rosu va domni mult si bine peste Dambovita!
Cred ca nimeni nu poate explica paradoxul situatiei,cand dupa decenii la rand de bolsevism,comunism si socialism utopic,romanii in majoritate continua sa jubileze cu trecutul,desi nu au uitat cum a fost "epoca respectiva si de ...aur"!
Deci stimati concetateni,faceti un efort considerabil,renuntand la orgolii,suprematie,interese si meschinarii,adunati-va si intelegeti-va-dusmanul Bucurestiului si al Romaniei nu este decat PSD si marioneta lui ....troiana-ALDE!
Un sondaj oficial arata ca tovarasa Firea ajunge la 30 procente!
Culmea,pe locul doi(fara sa isi fi anuntat candidatura_Basescu ar avea 17%!
Daca baietii Dreptei ar constientiza ca fara liantul si locomotiva Basescu,Bucurestiul va fi pierdut,ar trebui sa incerce sa uite de trecut,contradictii si aspecte marunte si sa sprijine un singur personaj care ar putea sa o invinga pe ...santajata Firea,iar acesta nu poate fi(calculele arata) decat Basescu!
Pe aceasta cale ii solicit domnului presedinte sa treaca peste pesimism sau teama si sa isi anunte candidatura!
Totul sau nimic!
Caci nu va fi nici o tragedie daca sa presupunem prin absurd va pierde,pentru ca in actuala conjunctura, majoritati parlamentare si propaganda ...vuvuzealo-comunista,MP nu va putea inchega o pondere importanta in Parlament pana cand Basescu se va pensiona definitiv,iar timpul este deosebit de pretios!
Deci fiti intelepti,nu are importanta cine candindeaza din partea Dreapta,important este sa castige si asa cum arata clasamentul numai Basescu poate fi un rival potential al PSD!
Deci va rog meditati si nu dezamagiti pe romani si istoria!
Basescu primar general al Capitalei Romanieiiiiiiii,pentru a treia oara!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Victorie!
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1964
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22