Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Monica Macovei: “Marian Munteanu e anti-european și visează la perioada legionară”
Tudor Despina - - - -
2016-04-15
Actualitate Interna
4

Marian Munteanu e anti-european și visează la perioada legionară, susține Monica Macovei.

 

Propunerea PNL pentru primăria Capitalei este “penibilă”, crede președintele partidului M10. Prezentă vineri la Bistrița, Monica Macovei a avut cuvinte dure față de candidatura lui Marian Munteanu.

 

"După două nominalizări eșuate la București (...), a apărut a treia nominalizare, care ne-a luat respirația tuturor oamenilor cu logică și care vor ca România să meargă înainte, să facă acel salt istoric de care are nevoie pentru a ajunge la nivelul statelor cu vechi democrații. L-au propus pe Marian Munteanu, care este un anti-european, un anti-american, care încă mai visează la perioada legionară și este urmărit de principiile legionare și care vine dintr-un trecut construit tenebros împreună cu Virgil Măgureanu", a spus Macovei, citată de Agerpres.

 

Europarlamentarul spune că prin decizia luată, liberașii au oferit pe tavă funcția de primar general al Bucureștiului celor de la PSD. "Este o nominalizare care este penibilă, jignitoare pentru noi, pentru electorat, pentru cei din București și care arată clar că este un blat între PSD și PNL. PNL, practic, dă pe tavă Primăria Capitalei PSD-ului. Să sperăm că oamenii se vor trezi sau s-au trezit deja și vor ieși la vot, chiar și cei dezamăgiți de politică, ca să voteze partidele noi și curate, să voteze oameni competenți și profesioniști", a mai spus Macovei.

 

Replierea clasei politice corupte și obraznice

 

Nimeni dintre principalii oameni politici nu mai vorbește astăzi despre drama de la Colectiv sau ce ar trebui să însemne ea în societate, susține partidul M10. Clasa politică română pare să uite, treptat, despre drama provocată de incendiul de la Colectiv sau de urmărire care ar fi trebuit să aibă loc în societate. În schimb, transmite partidul M10, avem parte în continuare de vechiul sistem care s-a repliat. Clasa politică este veselă, coruptă și obraznică. Schimbările de profunzime se lasă în continuare așteptate. Batem pasul pe loc, iar oamenii sunt încurajați să uite”, transmite partidul, într-un comunicat.

 

Președintele PSD Liviu Dragnea, cercetat într-un dosar penal și condamnat în primă instanță în dosarul Referendumul, declară că Lia Olguța Vasilescu nu are nicio problemă cu codul de integritate. Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Vrânceanu Firea, afirmă că pentru PSD este “o onoare” să o susțină pe Olguța Vasilescu la primăria din Craiova și își cere scuze în numele colegilor care au sugerat că PSD i-ar putea retrage sprijinul”, arată M10.

 

Nici la liberali situația nu e mai bună. “Al doilea candidat al PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban, este urmărit și el penal pentru că i-ar fi solicitat unui om de afaceri să ducă 50.000 de euro unor persoane cu funcții de decizie în două televiziuni, în schimbul promovării imaginii sale în timpul campaniei electorale. Președintele Klaus Iohannis îl numește, cu nonșalanță, ambasador al României la Londra pe cel pe care românii din diaspora l-au dorit plecat de la Palatul Cotroceni din prima clipă”, mai arată partidul, subliniind că partidele politice “se iartă singure” de datorii în apropierea campaniei electorale, iar parlamentarii își acordă pensii speciale și se pregătesc să își majoreze veniturile lunare.

 

Dacian Cioloș, investit de stradă în funcția de prim-ministru pentru a promova o reformă electorală care să genereze o altă clasă politică, este captivul partidelor parlamentare și fuge de responsabilitățile mandatului său. După ce aproape 100.000 de oameni au ieșit în stradă și au strigat ”corupția ucide”, sistemul s-a repliat, iar impostura și obrăznicia au atins niveluri și mai ridicate. Vedem cum liderii politici care mai ieri se fereau de furia străzii, continuă astăzi, fără nicio jenă, să corupă și să se lase corupți, producând noi victime neștiute de nimeni”, mai precizează M10.

TAGS : marian munteanu pnl monica macovei m10
Comentarii
?????? 2016-04-17
Observati ca doamna Monica Macovei nu are obisnuinta de a vorbi despre proprii candidati si despre proiectele acestora pentru bucuresteni, lasandu-i pe respectivii sa se zbata in anonimat in vreme ce dumneaiei se straduieste "sa atraga atentia asupra altora" ?
?????? 2016-04-17
Voi stiti cum se numeste candidatul partdului doamnei Monica Macovei la functia de primar general al capitalei ?
Vicentio B. 2016-04-17
Cu totul intamplator am vazut (prin TV) comentariul facut de MM (Marian Munteanu) jurnalistilor in sensul ca (citez din memoriei) EL sta la dospozitia tuturor celor care vor lamuriri cu privire la persoana sa, deoarece el se simte un independet, fara obigatii, politice sau de alta natura, decat fata de bucuresteni !

In acest context MORAL - UTIL sugerez Revistei 22 sa initieze URGENT o intalnire cu Gorghiu & Blaga & Marian Munteanu, prin care in mod direct/obiectiv, profesional, sa se poata realiza cadrul conform idealurilor DGS , deci implicit cel Constitutional prevazut de art. 29, 30, 31 Constitutia Romaniei. Asa ar fi strict legal/normal in spiritul realului Stat de Drept !
Vasile Popa 2016-04-15
Revista 22 citeaza de zor declaratiile adversarilor lui MM despre el.

N-ar fi mai bine sa il intrebe tocmai pe MM ce gandeste?

Macar din politete daca nu din corectitudine.
Total 4 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
5122
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22