Diaconu, liderul PRU, si-a depus candidatura la primaria Bucurestiului. Discurs islamofob

Vlad Toma | 19.04.2016

Deputatul Bogdan Diaconu, presedintele Partidului Romania Unita, si-a depus ieri candidatura pentru Primaria generala a Bucurestiului.

Pe aceeași temă

 

Diaconu le promite bucurestenilor ca va interzice construirea "mega-moscheei" din Bucuresti: "Voi interzice constructia mega moscheei din Bucuresti. Pe perioada mandatului meu de Primar General al Capitalei, in Bucuresti, nu va calca picior de migrant musulman".

 

Diaconu anunta de asemenea ca va face un audit la primarie: "Ii voi da pe mana DNA pe vinovati. Banii furati vor fi recuperati si folositi pentru nevoile bucurestenilor. Voi verifica toate contractele Primariei Generale, le voi rezilia pe cele incorecte si voi supraveghea personal toate lucrarile contractate pe banii Primariei pentru a ma asigura ca sunt efectuate eficient si la pretul corect".


Liderul PRU sustine ca va interzice taierea de copaci din Bucuresti si va initia un program de replantare.

 

Diaconu precizeaza de asemenea ca va evacua "imobilele ocupate abuziv" si va reda aceste imobile bucurestenilor, dupa ce va "salubriza zona" : "Ajunge cu focarele de infectie si de infractionalitate care sunt un pericol pentru sanatatea publica si pentru siguranta noastra!".
 

Candidatul PRU propune taxarea "marilor generatori de trafic (supermarketuri, banci, mall-uri etc) " si promite ca va construi 12.000 de noi locuri de parcare, 2.000 pentru fiecare sector : "Fac ordine in Bucuresti, aplic legea in mod egal pentru toti si rezolv problema curateniei, a traficului si a iluminatului stradal. Un Bucuresti civilizat inseamna dezvoltare, conditii decente pentru toti locuitorii sai si crearea de locuri de munca!”

 

Diaconu promite de asemenea ca la doi ani de mandat initiez chiar eu un referendum pentru propria mea demitere in care bucurestenii sa decida daca sunt multumiti de activitatea mea sau daca isi doresc plecarea mea. In cazul in care referendumul va fi majoritar negativ, imi voi da demisia din functia de Primar General al Capitalei. In acelasi referendum, le voi cere bucurestenilor sa decida chiar ei asupra marilor investitii din Capitala si asupra planurilor de dezvoltare pe termen lung".

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22