Predoiu anunta cifrele sondajului PNL: Firea pe primul loc, Predoiu 28%, Nicusor Dan 14-16%

Fara Autor | 03.06.2016

Catalin Predoiu, candidatul PNL la primaria Bucurestiului, a anuntat intr-un interviu pentru ziare.com, cifrele sondajului facut de PNL in privinta alegerilor de duminica.

Pe aceeași temă

 

Predoiu a spus, in interviul citat, ca Gabriela Firea este pe primul loc, fara a mentiona procentele acesteia, in timp ce el, Catalin Predoiu, se afla pe locul al doilea cu 28% iar Nicusor Dan pe locul al treilea cu 14-16%.

 

Predoiu a sustinut din nou ca sondajul lui Nicusor Dan a fost facut pe baza unei prezente de 80% la vot si ca rezultatele sale sunt incorecte: "I-am spus si in fata ceea ce mi-a explicat un sociolog: ai facut sondaj cu 80% prezenta, normal ca rezultatele sunt distorsionate. Deci de ce nu a acceptat ideea de a se retrage daca iese pe locul al doilea, el pretinzandu-se sigur ca e pe locul intai? N-are logica."

 

Predoiu a criticat-o pe Gabriela Firea, spunand ca aceasta are in spate "o padure de corupti.": "Nici nu stii pe cine sa nominalizezi. Sa fie dl Ponta, sa fie dl Dragnea? Dl Pandele? In Ilfov, dl Pandele nu are contracandidat, a reusit sa ii elimine pe toti. Asta e sistemul, despre ce vorbim? Marea asta de coruptie care sta ascunsa acolo va invada toata Primaria Capitalei. De ce nu vorbeste dna Firea de partid? Intai, ca nu prea mai exista dna Firea, a iesit din campanie de 10 zile. Asta e respectul pentru bucuresteni.


Dar de ce nu a vorbit macar o data de partid? De ce nu a venit cu partidul in spate la televizor? Sa spuna ca partidul e in regula, ca e sprijinita de Dragnea, de Ponta, de sotul Pandele, care e un om integru din Ilfov, unde totul e cristal. Zice ca o atacam. Eu o invit sa facem invers, sa vina dansa sa vorbeasca frumos despre dl Pandele, dl Becali, dl Dragnea, dl Hrebenciuc. De ce nu ne spune ce relatii are cu dl Hrebenciuc?"

 

Cititi interviul integral pe ziare.com

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22