Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Predoiu anunta cifrele sondajului PNL: Firea pe primul loc, Predoiu 28%, Nicusor Dan 14-16%
- - - -
2016-06-03
Locale 2016
5

Catalin Predoiu, candidatul PNL la primaria Bucurestiului, a anuntat intr-un interviu pentru ziare.com, cifrele sondajului facut de PNL in privinta alegerilor de duminica.

 

Predoiu a spus, in interviul citat, ca Gabriela Firea este pe primul loc, fara a mentiona procentele acesteia, in timp ce el, Catalin Predoiu, se afla pe locul al doilea cu 28% iar Nicusor Dan pe locul al treilea cu 14-16%.

 

Predoiu a sustinut din nou ca sondajul lui Nicusor Dan a fost facut pe baza unei prezente de 80% la vot si ca rezultatele sale sunt incorecte: "I-am spus si in fata ceea ce mi-a explicat un sociolog: ai facut sondaj cu 80% prezenta, normal ca rezultatele sunt distorsionate. Deci de ce nu a acceptat ideea de a se retrage daca iese pe locul al doilea, el pretinzandu-se sigur ca e pe locul intai? N-are logica."

 

Predoiu a criticat-o pe Gabriela Firea, spunand ca aceasta are in spate "o padure de corupti.": "Nici nu stii pe cine sa nominalizezi. Sa fie dl Ponta, sa fie dl Dragnea? Dl Pandele? In Ilfov, dl Pandele nu are contracandidat, a reusit sa ii elimine pe toti. Asta e sistemul, despre ce vorbim? Marea asta de coruptie care sta ascunsa acolo va invada toata Primaria Capitalei. De ce nu vorbeste dna Firea de partid? Intai, ca nu prea mai exista dna Firea, a iesit din campanie de 10 zile. Asta e respectul pentru bucuresteni.


Dar de ce nu a vorbit macar o data de partid? De ce nu a venit cu partidul in spate la televizor? Sa spuna ca partidul e in regula, ca e sprijinita de Dragnea, de Ponta, de sotul Pandele, care e un om integru din Ilfov, unde totul e cristal. Zice ca o atacam. Eu o invit sa facem invers, sa vina dansa sa vorbeasca frumos despre dl Pandele, dl Becali, dl Dragnea, dl Hrebenciuc. De ce nu ne spune ce relatii are cu dl Hrebenciuc?"

 

Cititi interviul integral pe ziare.com

 

TAGS : catalin predoiu bucuresti pnl primarie nicusor dan gabriela firea
Comentarii
taran 2016-06-04
Cam tarziu, d-na Pora, v-ati dat seama ca PNL si PSD nu e aceeasi mizerie. (Lozinca vine de la PPDD si a fost preluata de PPND, un alt partid al poporului, Nicusoa Dan)
Alzara 2016-06-04
Ce erori a ratat PNL ? Parcă a fost un orb dus de mana din groapa in groapa ; de la infiintare ( asemeni PNT - cd ). Intamplator ?
Victor 2016-06-03
Pe Firea a ridicat-o Traian Basescu prin stilul sau de a vorbi mult si prost, fara sa gandeasca. La multele lucruri bune se adauga mari erori.
radu 2016-06-03
am uitat sa adaug ca pe langa prostia romanilor, pe firea o ajuta si micimea omanilor politici ce se pretend de dreapta. Din momentul in care s-a stabilit ca alegerile vor da primarul din primul tur, dreapta ar fi trebuit sa faca front comun impotriva psd-ului. Din pacate, in Romania nu exista oameni politici, cu viziune si dragoste de tara. Avem niste potarnici politice care nu vad binele in binele general ci se lasa orbite de interesul marunt, indivifual.
radu 2016-06-03
A ridicat-o prostia romanilor, nu Basescu. Altfel, sunt de accord ca Basescu vorbeste verzi si uscate!
Total 5 comments.
Recomandari
2694
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22