Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Ponta, la vot de brat cu penalii: Cu cât Ciolos va pleca mai repede, cu atât mai bine
- - - -
2016-06-05
Locale 2016
0

Fostul premier Victor Ponta i-a însoţit la vot, în Gorj, pe doi candidaţi ai PSD- Florin Cârciumaru si Ion Călinoiu- care au probleme cu legea. Ponta a declarat ca susţine ideea unei moţiuni de cenzură după alegeri, pe care „o agreează cu două mâini”.


El a afirmat că nu a votat Guvernul actual şi consideră că, „cu cât va pleca mai repede, cu atât va fi mai bine pentru România”, scrie Agerpres.


„Eu nu am votat acest Guvern şi eu cred că acest Guvern cu cât pleacă mai repede, cu atât mai bine pentru România. Agreez cu două mâini ideea unei moţiuni de cenzură după aceste alegeri. Am făcut campanie electorală pentru toţi colegii mei şi mă bucur să vad că lumea o să voteze în România tot pentru meşterii Manole, cei care muncesc şi nu pentru cei care distrug. Sunt foarte îngrijorat de ceea ce se întâmplă cu CEO şi cred toţi cei de aici sunt foarte îngrijoraţi, de aia zic, cu cât pleacă guvernul asta cu atât mai bine şi pentru CEO pentru că altfel o să îl închidă până la urmă”, a spus Victor Ponta.

 

Victor Ponta a mers în ziua alegerilor locale la Târgu Jiu, unde i-a însoţit la vot pe primarul Florin Cârciumaru, candidat al PSD pentru al cincilea mandat, dar şi pe social-democratul Ion Călinoiu, actualul şef al CJ Gorj, cu şanse să obţină un nou mandat. Atât Călinoiu, cât şi Cârciumaru au probleme cu legea.

 

”Sper să câştigăm şi aici, şi în toată ţara. Deşi am buletinul în altă parte, sunt cu sufletul tot aici, unde am votat mai mulţi ani, când aveam mutaţie aici”, a spus Ponta.

 

Cârciumaru are un dosar de corupţie la DNA, fiind acuzat că ar fi cumpărat o pensiune la un preţ subevaluat de la o firmă cu care Primaria Târgu Jiu, pe care o conduce, avea contracte.

 

Ion Călinoiu, la rândul lui, este trimis în judecată pentru fals în formă continuată, de către Parchetul de pe lângă Judecători Tg Jiu, şi are în cercetare şi un dosar la DNA.
 

TAGS : ponta ciolos alegeri
Comentarii
Total 0 comments.
Recomandari
10630
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22