Nicusor Dan: USB va lupta pentru Parlament. Nu voi accepta sa fiu viceprimar

Fara Autor | 05.06.2016

Nicusor Dan, liderul Uniunea Salvati Bucurestiul, a declarat astazi, in urma anuntarii rezultatelor alegerilor locale in Bucuresti, ca USB va deveni Uniunea Salvati Romania si va intra in cursa pentru alegerile legislative din toamna, luptand pentru locuri in Parlament.

Pe aceeași temă

 

"Nu vrem funcţii publice, nu facem asta pentru bani. Facem ceea ce facem pentru binele comun, pentru că actuala clasa politică ne-a dezamăgit de atât de multe ori, încât realmente nu se mai putea. Situaţia este generală la nivel naţional. Clasa politică a dezamăgit la nivel naţional, lipseşte o forţă politică să reprezinte cetăţenii care s-au săturat de un întreg mod de a face politică. USB devine Uniunea Salvaţi România şi va lupta pentru locuri în Parlament la alegerile parlamentare din toamna acestui an. Avem uşile deschise pentru toate grupurile de cetăţeni care au încercat să lupte cu sistemul, pentru partidele politice noi şi sperăm ca împreună cu toţi aceşti oameni să reuşim să aducem în Parlamentul României o forţă care să îi reprezinte pe cetăţenii care sunt sătui de modul în care s-a făcut politică până acum", a declarat Nicusor Dan, citat de stiripesurse.ro
 

Liderul USB a mai spus ca populatia Romaniei este dezamagita de politicieni si ca "Uniunea Salvati Bucurestiul devine Uniunea Salvati Romania si va lupta pentru locuri in Parlament la alegerile parlamentare din acest an".

 

Exit-poll-urile realizate de CURS si IRES au dat-o castigatoare la mare distanta pe Gabriela Firea cu aproximativ 42%. Nicusor Dan a obtinut aproape 30%, iar USB peste 26%. In schimb, PNL si Catalin Predoiu au suferit o infringere usturatoare. Nici Turcescu nu scos un scor prea bun, doar 6%.

 
 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22