Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Clotilde Armand: Indoieli in privinta corectitudinii numărarii voturilor la sectorul 1
- - - -
2016-06-06
Locale 2016
0

Clotilde Armand, candidata USB la primaria sectorului 1 al Bucureştiului, a transmis astazi ca răsturnarea de situație in privinţa rezultatelor votului de la sectorul 1 al Capitalei ridica semne de intrebare in privinta corectitudinii numărarii și a înregistrarii voturilor în secțiile de votare.

 

"Prezența la vot este prima formă de implicare în procesul de guvernare a comunității în care locuim. Din acest motiv țin să mulțumesc celor care și-au exprimat ieri votul, indiferent de opțiunile lor politice. Le sunt profund recunoscătoare celor care s-au mobilizat pentru a ne susține și care mi-au transmis mesajele lor.

 

Cele mai multe dintre aceste mesaje contin comentarii cu privire la răsturnarea scorului în favoarea dlui Dan Tudorache în timpul nopții, după ce rezultatele parțiale anunțate de BEC la ora 24.00 erau în favoarea candidaturii mele. Această răsturnare de situație aruncă o îndoială asupra corectitudinii procesului de numărare și înregistrare a voturilor în secțiile de votare.

 

Simpla apariție a unei asemenea îndoieli, după 26 de ani de la demararea procesului democratic în România, aruncă o lumină negativă asupra imaginii țării.

 

Sunt convinsă că Biroul Electoral Central își va îndeplini atribuțiile. Cred că în România anului 2016 sunt depașite metodele de presiune și fraudare electorală."

 

TAGS : bucuresti alegeri usb clotilde armand nicusor dan
Comentarii
Total 0 comments.
Recomandari
2457
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22