„Dublu” - debutul în lungmetraj al regizoarei Catrinel Dănăiaţă

Fara Autor | 15.06.2016

2016 / 06 / 17

Pe aceeași temă

“Dublu”, debutul în lungmetraj al regizoarei Catrinel Dănăiaţă, va rula de vineri, 17 iunie, în cinematografele din Bucureşti şi în alte 23 de oraşe din ţară.

 

Filmul spune povestea lui George, un arhitect aproape de succes cu o relaţie aproape eşuată şi o viaţă aproape sufocantă, care devine prizonierul propriei existenţe.

Distribuţia îi include pe Bogdan Dumitrache, Maria Dinulescu, Corina Moise, Dorian Boguţă, Teodor Corban, Andrei Mateiu, Virgil Aioanei, Cosmina Stratan, şi Ştefana Samfira. Scenariul a fost scris de Alexandra Axinte, Andreea Borţun şi Catrinel Dănăiaţă, imaginea poartă semnătura lui Pătru Păunescu, sound designer Andy Vasilescu, montajul a fost realizat de Theodora Penciu. Scenografia este semnată de Grigore Puşcariu, machiajul a fost realizat de Nastasia Mateiu. Producător Gabi Antal, coproducător Ada Solomon.

 

Premiera de gală are loc joi, 16 iunie , de la ora 20.00, la Cinema Pro din Bucureşti. O proiecţie specială în prezenţa echipei este programată şi la Cinema Trivale din Trivale Shopping Center Piteşti, luni, 20 iunie, ora 19:10. Evenimentul va avea loc în prezenţa regizoarei Catrinel Dănăiaţă şi a actorilor Maria Dinulescu şi Andrei Mateiu. Biletele pot fi achiziţionate de la Cinema Trivale şi online de pe www.cinematrivale.ro

 

„Dublu” va avea premiera internaţională, luna viitoare, în cadrul celei de-a 51-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Karlovy Vary (1-9 Iulie 2016). Pelicula a fost inclusă în competiţia „East of the West”, secţiune dedicată regizorilor aflaţi la primul sau al doilea film. În cadrul competiţiei sunt incluse producţii din Europa Centrală şi de Est, Balcani, Grecia, Turcia, dar şi din ţări ale fostului bloc sovietic.

Pelicula de debut a tinerei regizoare este o producţie Abis Studio în coproducţie cu Hi Film Productions, realizată cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei, fiind distribuită de microFILM.

 

TRAILER-UL poate fi văzut aici: https://www.youtube.com/watch?v=IgKGL6oXaHs

Pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/filmdublu

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22