Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Liberalii ii propun lui Gheorghe Piperea sa preia conducerea PNL Bucuresti
Vlad Toma - - - -
2016-06-16
Actualitate Interna
1

PNL i-a propus avocatului Gheorghe Piperea sa preia conducerea filialei Bucuresti a partidului, conform unei postari pe Facebook a acestuia.

 

Piperea, unul dintre autorii legii darii in plata, a anuntat ca nu a acceptat inca oferta partidului si se gandeste ce decizie sa ia.

 

Printre variantele luate in calcul pentru ocuparea acestei functii s-au mai numarat Teodor Atanasiu, Adriana Saftoiu si Cristian Busoi.


"Zilele trecute am primit o oferta oarecum surprinzatoare din partea PNL, de a prelua conducerea organizatiei de Bucuresti. E o provocare. Avand in vedere, insa, multiplele proiecte in care sunt implicat, precum si perspectiva reducerii suplimentare a timpulului alocat familiei (si asa insuficient), va spun ca nu am acceptat inca propunerea. 

Trebuie sa stiti ca sub nicio forma nu am pus vreo conditie de functie minimala, asa cum ar putea rezulta din scenariile si speculatiile din presa. Pe mine nu ma poate scoate din postura actuala ceva meschin, ci un proiect important, de anvergura nationala, asa cum au fost procesele pe clauze abuzive si legea darii in plata.

Apropo, dezbaterile la aceasta lege mi-au aratat ca astfel de lucruri nu se pot face chibitand pe margine, ci prin implicarea unor actori politici. Desigur ca veti fi de acord cu mine ca fara implicarea dlui deputat Zamfir, realitatea, azi, ar fi fost ca avem o frumoasa teorie, un proiect bun (asa cum a fost si proiectul legii falimentului scris de mine in 2009 si inchis in sertare timp de 5 ani si, ulterior, abandonat) si atat.

Va asigur ca, indiferent ce voi ajunge sa decid saptamana viitoare, voi ramane acelasi - un om al cetatii si un luptator pentru drepturi si libertati, dar si un aliat al tuturor celor aflati in restriste care ma vor fi chemat in ajutor.

Si va asigur ca nu agreez nici tipul actual de politica, anacronic si chitibusar, nici multe dintre fetele politice obosite care, in interes national si pentru binele generatiilor viitoare, trebuie sa fava 10 pasi inapoi.

In orice caz, daca as decide sa ma implic intr-un astfel de proiect, as pastra tandemul cu Dan Zamfir. E evident ca a fost un pact reusit si nu un act efemer de prestidigitatie,
" a transmis Piperea.

 

TAGS : pnl bucuresti gheorghe piperea catalin predoiu
Comentarii
Sorin Braga 2016-06-18
Este inca o dovada a diletantismului si lipsei de profesionalism a acestei grupari.. La GDS ma refer.. o rusine sorosista.. Piperea nu e deputat dupa c voi nu aveti cultura generala si buna credinta.
PAX
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1813
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22