Dan Suciu a demisionat din functia de purtator de cuvant. Liviu Iolu, inlocuitorul sau

Dora Vulcan | 16.06.2016

Dan Suciu a fost eliberat, la cerere, din functia de purtator de cuvant al Guvernului. Dacian Ciolos a anuntat joi, la finalul sedintei de guvern ca inlocuitorul sau este jurnalistul Liviu Iolu.

Pe aceeași temă

 

 

 

Premierul Dacian Ciolos a anuntat, joi, la finalul sedintei de guvern, ca Liviu Iolu este noul purtator de cuvant al Executivului, el multumindu-i lui Dan Suciu, care se va intoarce la Banca Nationala a Romaniei, transmite Mediafax.

 

Dacian Ciolos a explicat ca intelegerea cu Dan Suciu a fost sa vina in functia de purtator de cuvant pentru cateva luni, iar mandatul sau a fost prelungit pana dupa alegerile locale.

 

Premierul a mai spus ca a decis ca Departamentul de comunicare sa fie organizat diferit, astfel incat Liviu Iolu, care era deja consilier la Cancelaria prim-ministrului, sa preia pozitia de purtator de cuvant, in timp ce Dorian Filote va conduce Departamentul de comunicare.

 

Dan Suciu a fost eliberat la cerere de premierul Dacian Ciolos din functia de secretar de stat in cadrul Cancelariei si purtator de cuvant al Guvernului, Dorian Filote, fostul consilier al sefului Executivului din perioada in care era comisar european, fiind numit secretar de stat la Cancelarie.

 

Decretele in acest sens au fost publicate joi in Monitorul Oficial.

 

In martie, jurnalistul Liviu Iolu a fost numit consilier de stat in cadrul Cancelariei premierului, el fiind, la acea data, editorialist la cotidianul "Adevarul".

 

 

 

***

 

 

Puiu Dorian Filote a fost numit in functia de secretar de stat in cadrul cancelariei premierului, se arata intr-o decizie semnata de Dacian Ciolos, publicata joi in Monitorul Oficial, informeaza Hotnews.

 

Printr-o alta decizie, Dan Suciu a fost eliberat, la cerere, din functia de secretar de stat si purtator de cuvant al Guvernului.

 

Dorian Filote a fost consilier al actualului premier in perioada în care era comisar european.

 

Dan Suciu isi va relua functia de purtator de cuvant al BNR. Precizam ca acesta fusese detasat la Guvern pe o perioada limitata de timp.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22