Donald Trump o atacă dur Hillary Clinton: Ea este diavolul

E.b. | 02.08.2016

Republicanul Donald Trump a etichetat-o luni seară pe Hillary Clinton, contracandidata sa în alegerile prezidenţiale, drept diavolul în persoană. De asemena, republicanul a lansat un atac şi la senatorul Bernie Sanders.

Pe aceeași temă

 

Declaraţiai lui Trump vine într-un context complicat. El este atacat de propriul partid pentru criticile aduse familiei unui soldat american musulman care a murit pe frontul irakian, transmite BBC, preluat de news.ro.

 

Trump l-a criticat dur şi pe senatorul socialist Bernie Sanders, pe care l-a acuzat că a făcut un pact cu diavolul atunci când a renunţat la cursa prezidenţială în favoarea contracadidatei sale.

 

”El a făcut un pact cu diavolul. Ea este diavolul”, a susţinut prezidenţiabilul republican.

 

Între timp, miliardarul este atacat atât de democraţi, cât şi de republicani, pentru comentariile făcute în legătură cu părinţii soldatului musulman american Humayun Khan, care a murit în războiul irakian.

 

Respectatul senator republican John McCain a susţinut că Trump nu are niciun drept de a-i defăima ”pe cei mai buni dintre noi”, făcând referire la soldatul Humayun Khan, care şi-a pierdut viaţa în războiul irakian din 2004, la vârsta de 27 de ani. De asemenea, McCain, un veteran al războiului vietnamez, a fost chiar el în trecut ţinta criticilor lui Donald Trump, care a susţinut că un eroul de război nu este un soldat american capturat în luptă. În schimb, McCain a fost prizonier de război al soldaţilor comunişti vietnamezi timp de şase ani, fiind torturat de repetate ori în acea perioadă.

 

Părinţii soldatului american musulman, Khizr şi Ghazala Khan, l-au acuzat pe candidatul republican că a lansat un atac vicios.

 

Trump a cauzat controverse atunci când a susţinut că Ghazala Khan nu a putut să vorbească în cadrul Convenţiei Democrate pentru că ar fi o femeie musulmană asuprită de soţul ei.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22