Un bărbat escaladează Trump Tower cu ajutorul unor ventuze. Poliţia a închis zona VIDEO

E.b. | 11.08.2016

Un bărbat a escaladat una dintre cele mai înalte clădiri din New York. Este vorba de Trump Tower, unul dintre imobilele aflate în proprietatea lui Donald Trump, candidatului republican la Casa Albă.

Pe aceeași temă

 

Poliția newyorkeză a reușit după mai bine de două ore să rețină un bărbat care a escaladat miercuri clădirea Trump Tower din districtul Manhattan, transmite Reuters, preluată de Agerpres.


Alpinistul are în jur de 20 de ani şi se folosea de ventuze, pe care le lipepea de geamuri pentru a putea urca.

 

Nimeni nu ştie până în acest moment ce l-a făcut pe bărbat să recurgă la acest gest şi să escaladeze clădirea de 260 de metri.

 

 

 

 

Unii martori susţin, totuşi, că are la el mai multe poze cu Donald Trump, iar unii jurnalişti au tras concluzia că ar putea fi vorba de un protest la adresa candidatului republican la Casa Albă, conform Digi 24.ro.

 

Pe de altă parte, pe platforma YouTube, un bărbat a încărcat marți un videoclip în care i-a adresat lui Donald Trump un mesaj privind escaladarea clădirii. 

În imagine, el purta un hanorac negru cu glugă, iar ochii îi erau ascunși de părul lung. El s-a autocaracterizat drept un „cercetător independent” care dorește o întâlnire cu Trump pentru a discuta o chestiune nespecificată. De asemenea, a îndemnat publicul să voteze cu omul de afaceri, care candidează la președinția Statelor Unite din partea Partidului Republican. 

 

 

 

Poliţiştii încearcau să-l convingă să coboare şi au închis zona respectivă, care a fost survolată de elicoptere ale forţelor de ordine. În plus, pompierii au umflat mai multe saltele, în cazul în care căţărătorul şi-ar fi pierdut echilibrul şi ar fi căzut.

 

Tânărul nu parea deloc impresionat de cererile poliţiştilor. Stătea de vorbă şi chiar glumea cu ei în timpul pauzelor pe care le face, dar continuă să urce, netulburat. Totul, în aplauzele şi uralele sutelor de curioşi care s-au adunat să-l urmărească.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22