Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Operaţiune antiteroristă a FSB în Rusia. Patru nord-caucazieni, împuşcaţi mortal VIDEO
E.B. - - - -
2016-08-18
International
0

Forţele speciale ruseşti au lansat o operaţiune la Sankt Petersburg. Patru suspecţi de origine caucaziană au fost ucişi într-un schimb de focuri. Acţiunea s-a desfăşurat în cartierul Kirov, din sudul oraşului şi a fost ordonată după primirea unor informaţii de la centrul FSB din Kabardino-Balkaria.

 

 

Forţele speciale ruseşti au lansat o operaţiune la Sankt Petersburg. Patru suspecţi de origine caucaziană au fost ucişi într-un schimb de focuri. Acţiunea s-a desfăşurat în cartierul Kirov, din sudul oraşului. 

 

Comandoul FSB a luat cu asalt un apartament dintr-un bloc de locuinţe în care se presupunea că se află membrii unei grupări teroriste din Caucazul de Nord, conform stiri.tvr.ro.
 
 
Nu există morţi sau răniţi în rândul civililor sau al forţelor de ordine. Acţiunea a fost ordonată după primirea unor informaţii de la centrul FSB din Kabardino-Balkaria.

 

 

Într-un incident separat, la Moscova, doi caucazieni au atacat cu topoare un echipaj de poliţie. Suspecţii au fost împuşcaţi, după ce au rănit un ofiţer.

 

Serviciile de securitate au anunţat în ultimele zile că au dejucat mai multe tentative de atentate planificate de simpatizanţi ai grupării teroriste Stat Islamic.

TAGS : Rusia antiterorism Sankt Petersburg FSB operatiune caucazieni impuscati
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din International
928
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22