Liviu Iolu îl atacă pe Victor Ponta. Motivul: distribuie aiureli pe Facebook

E.b. | 21.08.2016

Liviu Iolu, purtătorul de cuvânt al Guvernului, a reacţionat chiar pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta, după ce fostul premier l-a atacă din nou pe preşedinte şi pe actualul premier. Ponta spunea că cei doi, aflaţi în concediu, sunt ocoliţi de oficialii europeni şi americani care au întrevederi cu liderii din zonă în următoarea perioadă.

Pe aceeași temă

 

 Liviu Iolu, purtătorul de cuvânt al Guvernului, a precizat că Dacian Cioloş nu este în concediu, sugerând că Ponta "distribuie aiureli".

 
Victor Ponta afirmă, într-o nouă postare pe Facebook, faptul că România este ocolită zilele acestea de decidenţii politici-cheie ai Europei şi Statelor Unite.

"Vicepreşedintele SUA Joe Biden a fost zilele acestea în Serbia, Kossovo şi Turcia (nicio discutie macar despre "aliatul strategic" Romania). Cancelarul Germaniei Angela Merkel merge zilele acestea în Estonia, Cehia si Polonia, dupa care se vede la Berlin cu premierii din Bulgaria, Croatia şi Slovenia
Presedintele Turciei s-a vazut în Rusia cu Vladimir Putin şi anunţă relaţii 'speciale' fără precedent. In faţa tăcerii absolute a oficialilor de la Bucureşti trăim in fiecare zi diversiuni mass media gen 'arme pentru teroristi' sau bombe nucleare mutate la Deveselu", scrie fostul premier pe Facebook.

 

Victor Ponta s-a inspiră dintr-un articol din presă care spune că în aceste momente importante preşedintele şi premierul sunt în concediu, conform Digi24.ro.

 

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a reacţionat chiar pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta: „Printre multe informații false se află cea cu privire la faptul că "în perioada acestui turneu președintele și premierul sunt în concediu". Programul pe următoarele zile al premierului include întîlniri cu 2 comisari europeni, una cu premierul Poloniei, o vizită la Chișinău și alta chiar în Germania. Haideți să nu mai distribuim aiureli”, susţine Liviu Iolu.

 

Ştirea privind concediul simultan al celor doi demnitari români a apărut pe pagina de Facebook a fostului preşedinte Traian Băsescu, care spunea că este inadmisibil ca şi preşedintele, şi premierul să fie plecaţi în acelaşi timp. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22