Băsescu îl atacă pe ministrul de Interne, care ar fi protejatul lui Coldea, prim-adjunctul SRI

E.b. | 27.08.2016

Traian Băsescu a scris pe Facebook că declararea lui „Apud” Tobă drept „neplagiator” este o „penibilă mistificare”. El crede că, în lucrarea de doctorat a lui Petre Tobă, ministrul de Interne, "plagiatul este cel puţin la fel de rudimentar şi evident precum în lucrările de doctorat ale iluştrilor «oameni de ştiinţă» Victor Viorel Ponta şi Gabriel Oprea".

Pe aceeași temă

 

 

În opina lui Băsescu, ministrul de Interne se bucură de protecţia prim-adjunctului SRI, Florian Coldea.

 

Apud Tobă “NEPLAGIATORUL”
Apud Tobă, Ministrul Afacerilor Interne, a fost declarat de Universitatea Naţională de Apărare “Carol I” ca fiind „NEPLAGIATOR”. Penibilă mistificare, mai ales că, în lucrarea lui de doctorat, plagiatul este cel puţin la fel de rudimentar şi evident precum în lucrările de doctorat ale iluştrilor “oameni de ştiinţă” Victor Viorel Ponta şi Gabriel Oprea.
Şi, totuşi, Apud Tobă are un mare avantaj: este protejatul Generalului Doctor (Secret) Florian Coldea de la SRI, drept pentru care Academia Militară a depus armele şi l-a declarat pe plagiator ca fiind “om de ştiinţă”, scrie Băsescu pe Facebook.

 

Testul adevărului pentru Ministerul Educaţiei Naţionale va fi un verdict corect al CNATDCU. Nu ştiu dacă cei trei oameni de ştiinţă din CNATDCU care vor analiza lucrarea lui Apud Tobă sunt controlaţi de Doctorul (Secret) Florian Coldea sau de membrii Academiei (Fantomă) de Ştiinţe în Securitate Naţională, foştii miniştri ai educaţiei Sorin Câmpeanu, Adrian Curaj şi Remus Pricopie sau poate de “ilustrisimul” Academician (tot fantomă) Vasile Dâncu.
Dar, în condiţiile în care plagiatul lui Apud Tobă va fi muşamalizat de CNATDCU, sper ca Domnul Ministru Mircea Dumitru să nu rămână coleg de cabinet cu Apud Tobă şi cu Premierul Dacian Cioloş care tolerează un impostor în cabinetul său.
Mai mult, decizia CNATDCU ne va arăta dacă Ministerul Educaţiei Naţionale are resurse şi voinţa de a eradica acest cancer al doctorilor fără operă, făcuţi “oameni de ştiinţă” la apelul bocancilor, conchide Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22