Robert De Niro: Mi-ar plăcea să-i tragă un pumn în faţă lui Donald Trump VIDEO

E.b. | 08.10.2016

Robert De Niro l-a criticat în termeni duri pe Donald Trump într-o înregistrare video, difuzată vineri în emisiunea de televiziune ”The Kelly File”, prezentată de Megyn Kelly, şi le-a dezvăluit telespectatorilor americani că i-ar plăcea să îi aplice politicianului republican ”un pumn în faţă”, informează revista Variety.

Pe aceeași temă

 

 

Remarca lui De Niro a fost făcută într-o înregistrare video produsă de Anonymous Content, care realizează o serie de interviuri scurte cu diverse personalităţi americane, intitulată #VoteYourFuture, prin care cetăţenii din Statele Unite sunt îndemnaţi să meargă să voteze la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie, conform News.ro

 

Tom McCarthy, regizorul clipului în care apare Robert De Niro, l-a întrebat pe celebrul actor: ”Care sunt lucrurile de care îţi pasă?”.

 

Discursul anti-Trump rostit de Robert De Niro a fost atât de virulent, încât producătorii acestui proiect au decis că fragmentul în cauză nu putea fi inclus în campanie, care se doreşte nepărtinitoare. Însă înregistrarea a fost oferită producătorilor show-ului TV prezentat de Megyn Kelly şi a fost publicat, de asemenea, vineri, pe reţelele de socializare.

 

În acea înregistrare, Robert De Niro spune că Donald Trump este ”strident de prost”, ”un derbedeu” şi ”un artist de rahat”.

 

 

 

Numeroase celebrităţi de la Hollywood şi-au exprimat în mod public sprijinul faţă de rivalul lui Trump din aceste alegeri, candidata democrată Hillary Clinton. 

 

La începutul acestei săptămâni, actorii din distribuţia serialului ”Empire” au lansat un videoclip în care şi-au exprimat sprijinul faţă de Hillary Clinton.

 

Clipul se intitulează ”What Will You Say” şi a subliniat ”miza pentru comunitatea afro-americană în timpul acestor alegeri”. Clipul va fi difuzat la televiziunile americane şi pe internet, în statele în care cei doi candidaţi se află la diferenţe mici în sondajele de opinie.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22