Trump o ameninta pe Clinton cu inchisoarea. Ea il acuza de abuz contra femeilor

Vlad Toma | 10.10.2016

In a doua dezbatere Clinton-Trump, republicanul l-a atacat pe fostul presedinte Bill Clinton pentru modul in care acesta se comporta cu femeile si a amenintat-o pe Hillary Clinton ca va ajunge la inchisoare pentru ca a folosit un server privat de email in perioada in care a fost secretar de stat.

Pe aceeași temă

 

Trump a amenintat ca va desemna un procuror special pentru a investiga modul in care Clinton si-a folosit emailul, deoarece aceasta ar fi pus in pericol securitatea nationala a SUA, anunta Reuters.

 

Cei doi candidati au discutat despre materialul video aparut recent, in care Trump foloseste un limbaj vulgar, descriindu-si propriul comportament cu diferite femei.

 

Trump a declarat ca a fost extrem de jenat de acest material video insa a precizat ca nu e nimic mai mult decat o "conversatie de vestiar". Bill Clinton a facut mult mai mult rau femeilor, a mai spus el.

 

"Eu am spus doar cateva cuvinte, el in schimb a facut diferite lucruri," a spus Trump, care a venit la dezbatere insotit de mai multe femei care l-au acuzat pe Bill Clinton de hartuire sexuala.

 

Trump a acuzat-o pe Hillary ca le-a atacat pe femeile care l-au acuzat de hartuire sexuala pe sotul sau. Candidatul republicanilor s-a intalnit cu cateva ore inainte de dezbatere cu trei femei care l-au acuzat pe Bill Clinton de hartuire sexuala si cu o a patra femeie care a fost victima unui viol, intr-un caz in care Hillary a fost avocat al apararii. Toate cele patru femei au stat in primul rand la aceasta dezbatere.

 

Hillary Clinton a declarat ca afirmatiile lui Trump dovedesc ca acesta este nepotrivit pentru functia de presedinte al SUA: "A spus ca el nu este in realitate asa cum pare a fi in acel materialul video insa cred ca e clar pentru toti cei ce au vazut acel material ca el este exact asa cum apare acolo", a spus Clinton.

 

Trump i-a transmis candidatei democratilor ca ar trebui sa-i fie rusine din cauza modului in care si-a utilizat emailul in perioada in care a fost secretar de stat.

 

Clinton a spus ca e bine totusi ca o persoana cu temperamentul lui Trmup nu reprezinta legea in SUA. Trump i-a raspuns ca, daca ar fi asa, ea ar fi in inchisoare.

 

Mai multi republicani au anuntat ca nu il mai sustin pe Donald Trump in urma materialului video aparut zilele trecute.

 

Trump a atacat-o de asemenea pe Clinton pentru perioada in care aceasta a fost secretar de stat, considerand ca aceasta nu a facut nimic consistent cat a ocupat aceasta functie, fiind un esec total: "Tot ceea ce a facut in politica externa a fost o greseala si un dezastru", a spus el.

 

Clinton si Trump se vor intalni pentru o ultima dezbatere pe 19 octombrie.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22