Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Oficial american: Rusia face presiuni pentru a-si impune agenda in statele europene
Vlad Toma - - - -
2016-10-27
International
1

Kathleen Kavalec, asistent secretar adjunct pentru Rusia in Departamentul de Stat al SUA, a declarat ieri ca Rusia incearca sa-si impuna tot mai mult prezenta in Europa, prin presiuni tot mai mari facute asupra statelor UE.

 

"Rusia e foarte activa in Europa in incercarea de a-si impune agenda cu orice mijloace, inclusiv manipulare propaganda, folosind presiunile economice si politice... Fac asta in orice tara din Europa unde gasesc oportunitati, asta include si Romania", a declarat Kavalec, citata de Hotnews.

 

Ea a mai declarat ca Romania are o buna cunoastere a Rusiei, precizand ca succesul luptei anti-coruptie din Romania, micsoreaza sansele Moscovei de a-si atinge scopurile:

 

"Romania are o experienta mare legata de Rusia; cunoasterea despre Rusia va face mai constienti de pericole, iar atasamentul fata de NATO va face mai puternici".

 

Oficialul american a mai precizat ca exista un bun schimb de informatii intre Romania si SUA in privinta Rusiei.

 

TAGS : ue rusia presiuni manipulare propaganda lupta anti-coruptie
Comentarii
dac 2016-10-27
nici unu nu-i vreun sfant, in schimb as vrea sa-mi spuna cineva daca a fost invitat in fastfoodurile americane cu teava de pistol in coasta, la fel cum isi impune ideologia minunata rusie.....L-ati auzit cumva pe surul Obama sa-i monteze pe americani impotriva celor ce vin din est, sau, nu l-ai prins pe spanul Putin indemnand la violente impotriva celor din vest?
hai inca una si ma duc...soldatii din vest pe care nu i-a dus mintea decat la prostii pe campul de lupta sunt judecati si blamati, in schimb criminalii si violatorii din marea armata rosie sublim federalizata sunt transformati in eroi... mai vreti mai cu rusii???
Total 1 comments.
Mai multe din International
877
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22