Wikileaks: O jurnalista CNN ar fi trimis echipei lui Clinton intrebarile unor dezbateri

Vlad Toma | 01.11.2016

Donna Brazile, un fost comentator politic al CNN, ar fi trimis taberei de campanie a candidatului democratilor Hillary Clinton intrebarile pe care aceasta urma sa le primeasca in cadrul unei dezbateri gazduita de acest post de televiziune, conform unor emailuri publicate de Wikileaks.

Pe aceeași temă

 

CNN a anuntat ca a interupt orice legatura ca Donna Brazile, aceasta fiind deja suspendata din functie de cateva luni, dupa ce a ales sa ocupe pozitia de presedinte interimar al Comitetului National Democratic, anunta Huffington Post.

 

Emailurile au fost publicate luni de Wikileaks si arata ca Brazil ar fi trimis mai multe intrebari pe care Clinton urma sa le primeasca in timpul unei dezbateri cu Bernie Sanders.

 

Brazile ar fi trimis un email catre John Podesta, seful de campanie al lui Hillary Clinton, si Jennifer Palmieri, director de comunicare al campaniei, in care arata ca una dintre intrebarile care vor fi puse la dezbaterea care urma va fi legata de apa infestata din localitatea Flint, Clinton urmand sa fie intrebata ce poate face pentru locuitorii din aceasta zona.

 

In seara urmatoare, moderatorul CNN Anderson Cooper a prezentat-o pe Lee-Anne Walters, care a spus ca familia sa a fost infestata din cauza apei si i-a intrebat pe candidati ce au de gand sa faca in privinta crizei apei.

 

Wikileaks a publicat acum cateva saptamani un alt email in care Brazile parea sa transmita echipei lui Clinton o intrebare inaintea unei dezbateri cu Bernie Sanders.

 

"Din cand in cand reusesc sa vad intrebarile inainte", a scris Brazile intr-un email catre Jennifer Palmieri, directorul de comunicare al campaniei lui Clinton, mentionand apoi o intrebare despre pedeapsa cu moartea, care urma probabil a fi pusa la dezbaterea din urmatoarea zi.

 

Lauren Pratapas a transmis luni ca CNN nu a trimis catre Brazile intrebarile care urmau sa fie puse in dezbateri si a anuntat ca aceasta a demisionat in 14 octombrie.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22