Dan Adamescu, internat în vederea unei intervenţii chirurgicale

E.b. | 03.11.2016

Administratia Națională a Peniteciarelor susține că deținutul Dan Adamescu s-a internat într-un spital privat cu acordul autorităților și respectând legea. Omul de afaceri Dan Adamescu a fost trimis la spitalul „Maria Ponderas, de la Spitalul de Urgență Floreasca, în urma unui consult. Adamescu ar avea mai multe probleme locomotorii, scrie Evz.

Pe aceeași temă


Conform EVZ, Adamescu se află acolo din luna septembrie a acestui an, iar surse judiciare citate de respectiva publicaţie susţin că reporterii de la RTV, care au difuzat iniţila ştirea ci internarea lui Adamescu, s-ar fi prezentat ca fiind de la România Liberă, acolo unde este patron Dan Adamescu.
Cel din urmă a fost transferat, la solicitarea familiei și a avocatului său, la Spitalul de Urgență Floreasca, cu acordul medicului șef de la Spitalul Penitenciar Jilava.  Adamescu a fost trimis la spitalul „Maria Ponderas” de „un medic celebru” de la Spitalul de Urgență Floreasca, în urma unui consult. Adamescu ar avea mai multe probleme locomotorii și din această cauză trebuie să slăbească, arată EVZ.

 

Conform romanialibera.ro, la 13 septembrie, Dan Adamescu, aflat în regim semideschis la Penitenciarul Jilava, a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca, în sincopă, abia dupa 10 zile de îngrijiri fiindu-i restabilite funcțiile vitale în urma unei grave infecții care i-a periclitat viața.

 

Întors la Penitenciarul Jilava, conducerea acestuia și Admnistrația Națională a Penitenciarelor au încuviințat cererea omului de afaceri de a fi transferat la Clinica Regina Maria, pentru a i se pregăti operația la genunchiul drept afectat de artroză severă (în termeni medicali gonartroza avansată dr. std IV, Genu Varum Sever, atrofie importantă mușchi cvadriceps), combinat cu o deformare gravă a oaselor.
Starea de sănătate extrem de gravă în care se află domnul Adamescu, care a împlinit de curând vârsta de 68 ani, suferind de aproximativ 15 afecțiuni (cardiologice, diabetice, neurologice, locomotorii), diagnosticate dinaintea încarcerării, mai exact din data de 27 mai, impunea demult luarea acestor măsuri de urgență, arată romanialiber.ro.

 

Dan Adamescu a fost condamnat la patru ani şi patru luni de închisoare, în dosarul în care a fost acuzat că a mituit judecătorii care i-au dat soluții favorabile în dosare de insolvenţă.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22