Ultimul duel Clinton- Trump in fata alegatorilor din statele-cheie

I.m. | 08.11.2016

Luni seara, candidatii la Casa Alba s-au confruntat de la distanta in ultimele discursuri tinute in fata alegatorilor din statele considerate cheie.

Pe aceeași temă

 

 

In fata a circa 40.000 de persoane, in Independence Hall din Philadelphia, democrata  Hillary Clinton a aratat ca marti Statele Unite se vor confrunta cu "testul timpului nostru" avand de ales intre ea si rivalul sau republican, Donald Trump..


"Nu vrem sa scufundam viziunea acestei tari. Vrem sa o facem mai mare", a afirmat democrata, in mitingul din Pennsylvania. La acelasi eveniment, presedintele american Barack Obama si-a reiterat sustinerea pentru Hillary Clinton, relateaza AFP.

"Pariez ca America va respinge politica resentimentului si culpabilitatii. Pariez ca maine veti respinge teama si veti alege speranta", a spus Obama.

 

Aflat in fata a peste 9.000 de sustinatori care au umplut pavilionul SNHU Arena, din centrul orasului Manchester, capitala comerciala a statului New Hampshire, republicanul Donald Trump a dat asigurari ca partidul sau va ”recupera Casa Alba”.

"Cer votul tuturor americanilor. Democrati, independenti (...) care simt nevoia disperata a unei schimbari", a spus candidatul republican.

El a atacat-o totodata pe rivala sa democrata, Hillary Clinton, pe care a acuzat-o a fi "persoana cea mai corupta care a candidat vreodata pentru Biroul Oval" al Casei Albe.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22