Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Ultimul duel Clinton- Trump in fata alegatorilor din statele-cheie
I.M. - - - -
2016-11-08
International
0

Luni seara, candidatii la Casa Alba s-au confruntat de la distanta in ultimele discursuri tinute in fata alegatorilor din statele considerate cheie.

 

 

In fata a circa 40.000 de persoane, in Independence Hall din Philadelphia, democrata  Hillary Clinton a aratat ca marti Statele Unite se vor confrunta cu "testul timpului nostru" avand de ales intre ea si rivalul sau republican, Donald Trump..


"Nu vrem sa scufundam viziunea acestei tari. Vrem sa o facem mai mare", a afirmat democrata, in mitingul din Pennsylvania. La acelasi eveniment, presedintele american Barack Obama si-a reiterat sustinerea pentru Hillary Clinton, relateaza AFP.

"Pariez ca America va respinge politica resentimentului si culpabilitatii. Pariez ca maine veti respinge teama si veti alege speranta", a spus Obama.

 

Aflat in fata a peste 9.000 de sustinatori care au umplut pavilionul SNHU Arena, din centrul orasului Manchester, capitala comerciala a statului New Hampshire, republicanul Donald Trump a dat asigurari ca partidul sau va ”recupera Casa Alba”.

"Cer votul tuturor americanilor. Democrati, independenti (...) care simt nevoia disperata a unei schimbari", a spus candidatul republican.

El a atacat-o totodata pe rivala sa democrata, Hillary Clinton, pe care a acuzat-o a fi "persoana cea mai corupta care a candidat vreodata pentru Biroul Oval" al Casei Albe.

 

TAGS : clinton trump alegeri Casa alba america
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din International
1372
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22