Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Eric Trump a postat un selfie ilegal cu buletinul de vot. Ar putea avea probleme cu legea
E.B. - - - -
2016-11-08
International
0

Eric Trump, fiul candidatului republican la președinția SUA Donald Trump, ar putea avea probleme cu legea, după ce a postat pe Twitter un selfie cu buletinul său de vot, transmite DPA.

 

Într-o postare ștearsă ulterior din rețeaua respectivă, Eric Trump, în vârstă de 32 de ani, a făcut publică fotografia pe care și-a făcut-o cu telefonul, cu buletinul de vot deja marcat și cu textul "E o onoare incredibilă să votez pentru tatăl meu! Va face o treabă atât de grozavă pentru SUA! #MakeAmericaGreatAgain". Finalul postării este sloganul de campanie al lui Donald Trump, cu sensul "să redăm măreția Americii".
 

 

Problema e că statul New York, unde au votat mai mulți membri ai familiei Trump, inclusiv candidatul însuși, interzice prin lege publicarea de fotografii cu voturile exprimate. Potrivit DPA, preluată de Agerpre, gestul lui Eric Trump ar putea avea consecințe legale, dar reamintește că în octombrie cântărețul Justin Timberlake nu a fost pus sub acuzare după un gest similar, în statul său natal, Tennessee, unde a votat anticipat. Autoritățile locale i-au transmis doar un avertisment, deși potrivit legilor statului fapta putea fi pedepsită cu amendă sau cu 30 de zile de închisoare

 

 

TAGS : Donald Trump SUA alegeri Eric Trump vot fotografie
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din International
1841
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22