Băsescu l-a atacat pe Antonescu, iar Ponta reacţionează: Un ticălos egocentric şi trădător

E.b. | 12.11.2016

Victor Ponta l-a caracterizat pe Traian Băsescu drept ”un ticălos egocentric şi trădător”, după ce fostul preşedinte l-a atacat pe Antonescu Orice jignire care vine de la de la Traian Băsescu este, de fapt, un compliment, spune Ponta, catalogându-l pe Băsescu drept un om lipsit de caracter, fără onoare şi patriotism.

Pe aceeași temă

 

 

”Orice jignire de la Traian Băsescu este de fapt un compliment - Băsescu este cel mai lipsit de caracter, onoare, patriotism dintre toţi cei care au fost până acum şefi ai statului român - un ticălos egocentric şi trădător!, a scris Victor Ponta pe pagina sa Facebook.

 

Pentru ca nu poate să aştepte reacţia PNL, o fac el, scrie Ponta, care îl atacă, prin ricoşeu, şi pe Iohannis

 

....Modul lui Basescu de a face politica este acum urmat de hateri, postaci, impostori politici si chiar (din pacate din ce in ce mai des) de Dl Klaus Iohannis! Ar fi fost extraordinar de bine pentru Romania ca Presedintele Iohannis sa sa inspire de la Crin Antonescu si nu de la Basescu .....


Dincolo de disputele pe care le-am avut cu Crin pot oricand sa pun mana in foc pentru faptul ca este un om onest, carismatic si bine intentionat! Si care a fost orice dar nu o marioneta a Serviciilor si "analistilor" Propagandei !
Si ca sa parafrazez - unde scuipa Basescu pe Crin il saruta oamenii din aceasta tara!

 


Băsescu a declarat, vineri, în discursul susţinut la lansarea candidaţilor din Timiş la Parlament, care a avut loc la Filarmonica ”Banatul”, din Timişoara, că PMP trebuie să se redovedească ca fiind ”altceva decât PNL şi PSD”.

 

”PMP în campanie trebuie să se redovedească ca fiind altceva decât PNL şi PSD. Aceste partide au pe conştiinţă tot ce a fost mai antidemocratic de la Revoluţie încoace. Suspendarea din 2007 au făcut-o împreună, suspendarea din 2012 au făcut-o împreună. Au pus cea mai odioasă maimuţă la Cotroceni, pe Crin Antonescu, au reuşit să facă din justiţie un cal de bătaie nejustificat. Sigur, în justiţie mai sunt multe lucruri care trebuie făcute, eu însumi le critic. Printre acestea, nerespectarea drepturilor fundamentale ale omului, a spus Băsescu, conform News.ro.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22