Victor Ponta jubileaza ca in Republica Moldova a castigat omul Moscovei

Dora Vulcan | 14.11.2016

Cu pretentia unei analize politice a spatiului politic din Europa de Est, Victor Ponta nu-si ascunde multumirea pentru victoria prorusilor care au dobandit victorii politice in tarile din jurul Romaniei, cum e si cazul lui Igor Dodon, omul Moscovei care a castigat duminica alegerile din Republica Moldova.

Pe aceeași temă

 

 

Desigur, la gramada intra si victoria lui Trump, desi este deja un fapt recunoscut ca victoria sa este de cu totul alta natura decat presupusa optiune prorusa, fiind determinata de cauze interne pe masura distantei de flancul estic si fara vreo legatura cu spatiul ex-sovietic ci dedusa dintr-o realitate interna extrem de polarizata si de la intelegerea careia pare sa fi derapat inclusiv publicatiile autohtone americane. 

 

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Ponta face un inventar al victoriilor din ultima vreme, amestecand de-a valma victorii obtinute in statele est-europene cu cea de peste Ocean. In malaxorul sau exaltat de aburul victoriei intra, "basisti"  si "iohannisti si ciolonisti" laolalta  cu cei care prognozau victoria candidatei democrate la presedintia SUA, intr-un carusel al "manipularii"si "intoxicarii" pe care o acuza astfel si i-o atribuie "Propagandei SistemuluI" intr-o tehnica specifica manipularii staliniste care dezumaniza tinta infierarii, pentru a o reduce la stadiul de obiect si a putea sa o supuna, astfel, demonizarii publice si linsajului maselor infierbantate de ura. Din nefericire, pentru igiena si armonia spatiului autohton, Ponta isi ameninta cititorii cu o viitoare pretinsa analiza politica, desi nu a probat pana acum ca ar fi capabil de una. Analiza despre care ne si da asigurari veninoase ca "nu va fi pozitiva pentru noi". 

 

" In Moldova a castigat detasat Igor Dodon / in Marea Britanie s-a votat pt BREXIT / in SUA a castigat Donald Trump / in Bulgaria azi a castigat functia de Presedinte candidatul Partidului Socialist ( pro Rusia)!!!"

 

Pana acum toata Propaganda Sistemului din Romania si toti deontologii fosti "basisti" deveniti "iohannisti si ciolonisti" ne intoxicau si manipulau ca in Moldova castiga Maia Sandu, ca Marea Britanie ramane in UE , ca Hillary Clinon bate fara probleme!!!

 

Astia au inceput sa creada in propriile lor minciuni si sa traiasca in realitatea lor fabricata! Si tot ei ne spun cum ramane Ciolos Premier si dupa 11 Decembrie - cred ca iar "nimeresc" pe langa! Adica doar la romani mai tine cu Propaganda!

 

Despre ce inseamna pentru Romania alegerile de azi din Moldova si Bulgaria o sa prezint maine analiza mea proprie! Si din pacate nu va fi pozitiva pentru noi."

 

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22