Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Clotilde Armand, mesaj pentru Liviu Dragnea: Timpul Coalitiei Penalilor a trecut
Vlad Toma - - - -
2016-11-21
Actualitate Interna
0

Clotilde Armand, consilier USB la sectorul 1, a criticat declaratiile facute recent de Liviu Dragnea, presedintele PSD, care a afirmat ca, daca PSD va castiga alegerile, cei responsabili pentru greselile din ultima perioada vor plati in instanta pentru ceea ce au facut.

 

Armand ii transmite presedintelui PSD ca nu este cel mai potrivit om pentru a vorbi de buna guvernare, facand referire probabil la condamnarea sa definitiva in dosarul referendumului din 2012:

 

"Din nou asistăm la aceleași atacuri împotriva președintelui, a premierului Dacian Cioloş şi a miniştrilor cheie din cabinetul său, atacuri orchestrate de eterna Coaliţie a Penalilor prin vocea ei cea mai reprezentativă, Liviu Dragnea. Pe înțelesul tuturor Dragnea ne spune că dacă PSD câștigă alegerile ei fac legea: "Toţi ăştia - şi ceilalţi pe care nu îi numesc în seara asta - vor trebui să plătească şi vor plăti".

 

Nu cred că dvs. sunteți cel mai potrivit să discutați despre cinste, transparență și bună guvernare. Nu guvernul Cioloș și nici USR a condus România până acum, Coaliția Penalilor al cărui membru de vază sunteți împreună cu Tăriceanu și partidele voastre au făcut asta," a transmis Clotilde Armand.

 

Consiliera USB ii transmite presedintelui PSD ca innoirea clasei politice din Romania este inevitabila si ca politicenii penali vor fi maturati de la putere: "Știu că sunteți panicaţi de unii miniștri competeți din Guvern care au demascat interesele voastre corupte și de ascensiunea Uniunii Salvaţi România. Din cauza asta ați dezlănţuit o campanie furibundă de denigrare la adresa lor, a lui Nicuşor Dan, Cristian Ghinea și Vlad Alexandrescu. Ce nu știți domnule Dragnea este că în continuare sute şi mii de cetăţeni români din toată ţara susțin proiectului USR de înnoire a clasei politice, de susţinere fără ezitare a statului de drept şi a luptei împotriva corupţiei şi de transparentizare a procesului politic. Timpul vostru a trecut și schimbarea este inevitabilă. Mai devreme sau mai târziu cetăţenii oneşti ai acestei ţări vă vor mătura de la putere, oricât de tare v-ați agita."

 

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat aseara, la Romania Tv, ca PSD va face dreptate pana la capat daca va castiga alegerile si ca toti cei responsabili pentru raul facut in ultima perioada vor plati.

 

TAGS : clotilde armand psd usb alegeri coruptie penali liviu dragnea
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1201
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22