Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Donald Trump il vrea pe Nigel Farage ambasador la Washington. Marea Britanie refuza
Vlad Toma - - - -
2016-11-22
International
0

Donald Trump, presedintele-ales al SUA, a scris recent, pe contul sau de Twitter, ca mai multe persoane ar dori ca Nigel Farage, fostul lider al UKIP, sa devina ambasadorul Marii Britanii in SUA.

 

"Multi oameni ar dori sa-l vada pe Nigel Farage in pozitia de ambasador al Marii Britanii in SUA. Ar face o treaba pe cinste,"  a scris Trump pe contul sau de Twitter.

 

Farage a fost unul dintre principalii lideri aflati in spatele referendumului care a avut loc acum cateva luni prin care britanii au decis ca tara lor sa iasa din UE.

 

Reuters scrie ca Farage a tinut un discurs de sustinere a candidatului Donald Trump, in SUA, in timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale, si l-a vizitat pe noul presedinte dupa castigarea alegerilor.

 

Farage a declarat, in urma intalnirii cu Trump, ca Brexitul a adus o infinitate de noi posibilitati de dezvoltarea pentru Marea Britanie, precizand ca tara sa ar trebui sa inceapa aceasta noua etapa a existentei sale alaturi de America lui Donald Trump.

 

Marea Britanie a anuntat insa ca locul de ambasador la Washington nu este vacant, si ca britanicii au deja un foarte bun ambasador acolo.

 

TAGS : donald trump sua nigel farage brexit ambasador marea britanie
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din International
1212
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22