New York Post: Intalnirea lui Trump cu cei mai importanti oameni de media, un dezastru

Dora Vulcan | 22.11.2016

Donald Trump s-a întâlnit cu cei mai importanți oameni de media din SUA, într-un cadru neoficial. Această întrunire a fost un dezastru, relateaza New York Post.

Pe aceeași temă

 

 

 

"Trump a început să-l critice pe Jeff Zucker (șeful de la CNN) spunându-i: "Urăsc rețeaua ta, toată lumea de la CNN minte și ar trebui să vă fie rușine de acest lucru”, informeaza New York Post.

 

"Întâlnirea a fost un dezastru total. Managerii televiziunilor au venit la această întrunire crezând că se va discuta despre cum se va face accesul la informație sub administrația Trump, însă în schimb au primit o serie de critici din partea noului președinte al SUA”, a mai povestit sursa pentru NYPost. O a doua sursă a confirmat "artificiile”.

 

"Întâlnirea a avut loc într-o sală mare destinată consiliilor de administrație ale companiilor, fiind prezente 30-40 de persoane, incluzând aici și principalii prezentatori de știri ai tuturor rețelelor”, a afirmat a doua sursă.

 

"Trump a continuat să spună: "Ne aflăm într-o cameră de mincinoși, o mass-media necinstită și înșelătoare care a prezentat totul greșit.” Le-a spus tuturor din cameră că media e necinstită și mincinoasă. L-a strigat pe nume pe Jeff Zucker și i-a transmis că toată lumea de la CNN minte, iar CNN este o rețea de mincinoși.”

 

"Trump nu i-a pronunțat numele lui Katy Tur (reporter NBC), dar a vorbit despre o femeie corespondentă a postului care a greșit, apoi referindu-se la o corespondentă a postului care a plâns atunci când a aflat că Hillary a pierdut alegerile, aceasta fiind și gazda uneia dintre dezbaterile celor doi - referindu-se la Martha Raddatz, care a fost prezentă în sală.”

 

Șocați de ceea ce se întâmplă, reporterii au încercat să discute despre cum se va colabora cu presa sub Administrația Trump.

 

Purtătoarea de cuvânt a lui Donald Trump, Kellyanne Conway, le-a transmis reporterilor aflați afară că întâlnirea a decurs foarte bine și a fost de bun augur, titrează activenews.ro.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22