Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Donald Trump, presedintele ales al SUA, face un apel la unitate, de Ziua Recunostintei
Vlad Toma - - - -
2016-11-24
International
0

Donald Trump, presedintele ales al SUA, a facut un apel la unitate, de Ziua Recunostintei, cerandu-le americanilor sa depaseasca tensiunile campaniei electorale si sa fie din nou o singura tara.

 

"Ma rog ca de aceasta Zi a Recunostintei sa incepem sa depasim tensiunile care au aparut intre noi si sa mergem inainte, intariti de un scop comun si de o determinare comuna", a spus Trump, in mesajul transmis cu aceasta ocazie.

 

"Tocmai am iesit dintr-o campanie lunga si dureroasa. Emotiile sunt inca proaspete iar ranile nu se vindeca peste noapte. Nu se vindeca atat de repede, din pacate, dar avem sansa de a face istorie impreuna pentru a aduce o adevarata schimbare la Washington, o siguranta reala in orasele noastre si prosperitate in comunitatile noastre... Pentru a reusi trebuie insa sa unim eforturile intregii noastre natiuni", a mai spus el.

 

 

"Va cer sa fiti alaturi de mine in acest efort... E timpul sa recladim increderea intre cetateni. Pentru ca atunci cand America este unita, nu exista niciun lucru pe care sa nu-l putem face, absolut nimic", a incheiat noul presedinte al SUA.

 

Donald Trump a anuntat recent ca isi va retrage tara din Parteneriatul Trans-Pacific, in prima sa zi de mandat, printr-un ordin executiv. Presedintele ales a mentionat, printre chestiunile de care se va ocupa in primele 100 de zile, verificarea posibilelor abuzuri legate de vizele celor care intra in SUA, imbunatatirea securitatii SUA, anularea restrictiilor in privinta productiei de energie pe teritoriul SUA. El pare sa fi renuntat totusi la intentia de a declansa o investigatie a modul in care Hillary Clinton a utilizat un server privat pentru informatiile confidentiale cu care a lucrat in perioada in care a ocupat functia de secretar de stat.

 

TAGS : donald trump sua ziua recunostintei unitate alegeri campanie electorala
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din International
521
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22