Cristian Ghinea, apel la vot:Nu îi lăsați pe borfași să ne dezbine ca să scape de pușcărie

Vlad Toma | 09.12.2016

Cristian Ghinea, candidat USR la Camera Deputatilor, le cere romanilor sa iasa la vot pentru a evita reintoarcerea Romaniei in trecut si anularea progreselor facute in ultimii ani.

Pe aceeași temă

 

Ghinea considera ca "dacă oamenii buni stau deoparte ne vor conduce borfașii" si arata ca decizia de a sta acasă va produce o drama colectiva.

 

Ghinea afirma ca "reprezentantii PSD, PRU și ALDE au de făcut împreună un secol de pușcărie" si ca nu ar trebui "sa mai luăm lecții de românism de la borfași."

 

Candidatul USR avertizeaza ca progresele facute in ultimii ani nu sunt ireversibile: "Progresele pe care societatea românească le-a înregistrat în ultimii ani – să ne aducem aminte că pe vremea lui Năstase am avut un singur corupt condamnat – sunt în pericol. Cea mai mare capcană în care riscăm să cădem este să credem că toate aceste progrese sunt ireversibile. Nu. Mai ales dacă alegem să întoarcem privirea pe 11 decembrie, în speranța că totul o să fie, totuși, bine. Să nu ne mințim. Nu o să fie. Despre asta sunt aceste alegeri. Nu îi lăsați pe borfași să ne dezbine ca să scape de pușcărie."

 

Fostul ministru acuza de asemenea discursul fascist al adversarilor sai politici: "PSD, PRU și alții ca ei și-au asumat un discurs fascist. Au făcut-o și la alte alegeri, să ne amintim de campania pentru prezidențiale, când Ponta a adoptat un discurs asemănător - ăsta e neamț, n-are copii, nu e ortodox, nu e român. Ne-au împărțit iar în două tabere, pe de o parte ei, ”românii”, cei care ”își iubesc țara”, și ceilalți, ”străinii”, “nepatrioții”. Oricine împărtășește alte valori decât ei – integritate, cinste, onestitate – este dușmanul României lor. A penalilor," mai afirma Cristian Ghinea.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22