Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Nicusor Dan, prima reactie: Este extraordinar, USR e a treia forta politica
- - - -
2016-12-11
Actualitate Interna
0

"Pentru un partid care a inceput de la zero in februarie 2016, acesta este un rezultat exceptional”, a declarat Nicusor Dan dupa aflarea rezultatului de la exit-poll-uri.

 

”Este un fapt extraordinar ca un partid care a inceput in februarie 2016 cu 40 de membri fondatori este azi a treia forta politica din Romania, a declarat Nicsor Dan, liderul USR, imediat dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor. Este o victorie a democratiei, a spus Nicusor Dan dupa aflarea rezultatului de la exit-poll-uri."Pentru un partid care a inceput de la zero in februarie 2016, acesta este un rezultat exceptional. O sa asteptam rezultatele oficiale. Nu se schimba ce am spus in campanie. Exista doua variante. O guvernare PSD si una in jurul lui Dacian Ciolos. Daca PSD formeaza o majoritate, noi nu vom fi in aceasta majoritate", a declarat Nicusor Dan.

 

"Este o victorie a democratiei din Romania! Pentru prima oara dupa Revolutie, un partid format din oameni care nu au mai facut politica, care isi lasa deoparte carierele si timpul petrecut cu familia, intra in Parlament.Vreau sa multumesc in primul rand tuturor romanilor care ne-au dat votul astazi, miilor de oameni care au donat pentru USR, miilor de oameni care au strans semnaturi pentru ca noi sa putem candida la aceste alegeri, miilor de membri si simpatizanti care, zilele acestea, au fost in strada si au vorbit cu romanii si le-au transmis cine este USR, celor 350.000 de romani care au semnat listele ca sa putem candida", a precizat liderul Uniunii.Nicusor Dan a spus ca mandatele USR in Parlament sunt, de fapt, mandatele romanilor. "Asigurarea noastra e ca in patru ani de mandat nu vom uita cine ne-a trimis in Parlament", a aratat acesta."Votul de azi e un inceput. Pentru multi dintre noi, ultimii ani au fost ani in care ne-am luptat cu ilegalitati, abuzuri ale autoritatilor, jafuri din banii publici... Incepand de azi, avem mai multa putere si mai multe resurse si vom continua in aceeasi directie", a mai declarat Nicusor Dan.In incheiere, liderul USR le-a cerut reprezentantilor Uniunii din sectii sa fie in continuare foarte atenti la numararea voturilor si la orice abatere cat de mica.

"Romanii ne-au dat votul astazi, sarcina noastra e sa pazim votul pe care ni l-au dat", a conchis Nicusor Dan.

 
 
TAGS : exit-poll nicusor dan USR alegeri parlament
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2158
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22