Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Traian Basescu, despre sondajul CURS: pentru prima oara sunt de acord cu Antena 3
Dora Vulcan - - - -
2016-12-11
Actualitate Interna
0

Traian Basescu si-a exprimat speranta, dupa primele rezultate exit-poll, ca spera ca datele prezentate de Antena3 sunt cele corecte, care dau PMP cu un scor de 6%. Sondajul IRES prezentat de Digi 24 dadea un scor sub pragul electoral de 6%.

 

 

 

"Incep prin a multumi celor care au avut curaj sa voteze un partid nou, trebuie sa va spun ca este pentru prima data in viata mea de politician cand sunt de acord cu Antena 3 care da scorul partidului ca fiind 6% si imi pare rau ca am pierdut ocazia sa fiu prim ministru. Dar pentru ca PSD-ul nu s-a hotarat inca, poate cauta prim-ministru", a spus Basescu razand, adaugand, pe un ton mai serios, ca social-democratii "vor avea cea mai dura opozitie la guvernare pe care au avut-o vreodata".

 

 

Basescu le-a cerut membrilor PMP din sectiile de vot sa ramana vigilenti pentru ca PSD sa nu fraudeze numaratoarea voturilor.

 

"Fac un apel la reprezentantii PMP in sectiile de votare sa ramana vigilenti pana la terminarea numaratorii buletinelor de vot pentru ca din cartea lui Mitrea (Miron Mitrea, n.red.) stim ce face PSD-ul cand se numara voturile", a spus Basescu.

 

Intrebat daca nu exista o posibilitate ca in jurul lui Dacian Ciolos sa se coalizeze suficiente forte politice astfel incat sa nu obtina PSD guvernarea, Basescu s-a aratat sceptic.

 

"Este adevarat ca n-au facut 50% (PSD, n.red.), dar diferenta fata de PNL este prea mare. Stiu din propria mea experienta cand a facut PSD-ul 39% si DA-ul 32%. Dar asa cum arata cifrele acum e prea mare pentru ca presedintele sa poata forta Constitutia putin", a explicat el. 

TAGS : alegeri parlamentare exit poll declaratii traian basescu
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2529
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22