Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Dragnea: Nu va fi Dancu premier. Nu am zis inca NU la varianta Dragnea
- - - -
2016-12-12
Actualitate Interna
0

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat la Romania TV ca daca PMP nu intra in parlament PSD poate face singur peste 50%, dar ca isi va respecta promisiunea si va face alianta cu ALDE.

 

 In ce priveste viitorul premier, Dragnea a precizat ca acesta nu va fi Vasile Dîncu.

 

 

Dragnea a mai spus ca anul 2017 este cel mai potrivit pentru modificarea Constitutiei Romaniei, dar a refuzat sa specifice care sunt schimbarile vizate si daca va reduce din atributiile presedintelui tarii."Eu cred ca anul 2017 e cel mai potrivit an pentru modificarea Constitutiei. E prea devreme ca sa vorbim acum ce modificari vizam. Nu stiu daca se reduc atributiile presedintelui, dar eu sunt pentru pastrarea unui echilibru intre puterile in stat", a declarat Dragnea la Romania TV.Vom face Alianta cu ALDE

 

"Daca nu intra PMP-ul in Parlament, PSD-ul se duce singur peste 50%, dar ceea ce am vorbit cu partenerii de la ALDE ramane in picioare si vom face Alianta. Evident insa ca viitorul premier va fi de la PSD", a declarat liderul PSD la Antena 3.

Dragnea a refuzat din nou sa dea numele propunerii PSD pentru premier sau ale ministrilor si spune ca presedinte Iohannis nu ar trebui sa cheme partidele la consultari inainte de formarea noului partener.

Dragnea dezvaluie totusi ca Dancu nu este luat in calcul pentru postul de premier, dar ca "nu am zis inca NU la varianta Dragnea".

TAGS : dragnea alegeri premier dîncu ALDE PMP
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2488
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22