Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Nicusor Dan: Numirea unui prim-ministru condamnat penal ar duce la o izolare a Romaniei
- - - -
2016-12-12
Actualitate Interna
0

"Presedintele Iohannis a spus ca nu va nominaliza un prim-ministru condamnat penal. Este si punctul nostru de vedere.

 

 

 

 Un prim-ministru condamnat penal ar duce la o izolare a Romaniei de catre partenerii nostri occidentali. Noi pe chestiuni pozitive, care sa imbunatateasca viata romanilor, vom discuta, vom colabora in mod pozitiv cu viitorul Guvern, cu viitoarea majoritate", a afirmat Nicusor Dan, citat de Mediafax.

 

Nu este prima oara  cind liderul USR se pronunta impotriva numirii lui Viviu Dragnea in functia de premier. Dupa alegeri, numele lui Dragnea a fost pus din nou in circulatie pentru aceasta pozitie.

 

Nicusor Dan a adaugat ca "Daca insa, acest vot va fi folosit pentru o domnie a bunului plac, pentru abuzuri ale autoritatilor publice pentru un atac asupra statului de drept, asa cum de exemplu, legea amnistiei penale si fiscale a fost vehiculata in campania electorala, USR se va opune vehement prin toate mijloacele pe care le are.Avem acum mai multa putere si mai multe resurse pentru a o face. Armele noastre sunt opnia publica si justititia. "

Uniunea Salvati Romania s-a clasat pe locul al treilea la alegerile parlamentare de duminica, obtinand un scor de 8,92% la Camera Deputatilor si 8,97% la Senat, potrivit rezultatelor partiale anuntate de Biroul Electoral Central dupa validarea a 96% din voturi.


 

 

TAGS : Nicusor Dan USR premier penal Dragnea iohannis stat drept amnistie
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2373
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22