Igor Dodon declară, din nou, că îi retrage cetăţenia lui Traian Băsescu

E.b. | 15.12.2016

Igor Dodon, preşedintele ales al Republicii Moldova, a declarat din nou, la postul de televiziune NTV, că va anula decretul preşedintelui Nicolae Timofti prin care li s-a acordat cetăţenia republicii soţilor Băsescu, scrie Deschide.md.

Pe aceeași temă

 

 

Potrivit Deschide.md, Igor Dodon a reiterat că va anula decretul președintelui Timofti prin care li s-a acordat cetățenie moldovenească soților Băsescu. 
Dodon a declarat la postul NTV că va depune chiar de săptămâna viitoare o cerere privind retragerea cetățeniei lui Traian Băsescu. "Procedura de acordare a cetățeniei a fost încălcată. Iar aceasta va sta la baza cererii pentru retragerea acestei cetățenii. Dacă Băsescu vrea să devină cetățean al Republicii Moldova, să o primească legal, așa cum se cuvine", a adăugat Igor Dodon.

 

În aceeași emisiune, noul presedinte moldovean a spus că Anatol Șalaru, care pledează pentru apropierea de NATO și România, nu va mai deține funcția de ministru al apărării. El a menționat că demiterea lui Șalaru este primul lucru care îl va face după învestirea sa oficială. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22