Jurnalism de mocirla: RTV si Antena 3 s-au incaierat din cauza lui Ghita disparutul

Dora Vulcan | 28.12.2016

Din cauza disparitiei lui Sebastian Ghita, patronul RTV cu probleme penale, Antena 3 şi Romania TV au reuşit să creeze inca un moment jalnic in istoria postdecembristă a presei romanesti. Daca Antena 3 (al carei fost patron si guru spiritual executa o pedeapsa privativa de libertate) pare a savura din plin problemele penale ale patronului RTV si mai ales disparitia sa subita de sub puterea mandatului de aducere emis de procurorii DNA si de sub controlul judiciar impus de Curtea Suprema, RTV alege cartea victimizarii, filmandu-i pe jurnalistii Antena care transmit din fata postului lui Ghita.

Pe aceeași temă

 

Antena 3 este numita de RTV "PNL-TV" si titreaza cu litere de-o schioapa despre "PRESIUNILE PNL-TV IMPOTRIVA ROMANIA TV", fara nicio legatura intre partidul politic astfel incriminat si subiectul transmisiunilor Antenei dar in buna traditie a dumelor manipulatoare lansate pemanent de RTV si care merg pe urmele OTV, post de televiziune desfiintat, al carui patron este tot in puscarie si care a creat partie in presa de televiziune postdecembrista pe teritoriul vulgarului, derizoriului, dumei si al promiscuitatii jurnalistice.

 

 

O stire a RTV i-a acuzat pe reporterii Antenei 3 ca mint atunci cand sustin ca procurorii DNA au venit la sediul RTV pentru a ridica inregistrarea unui mesaj video al lui Sebastian Ghita, scrie Hotnews.ro. In sprijinul celor sustinute, RTV a transmis imagini cu echipa de filmare a Antenei 3 aflata la intrarea in sediul RTV (vezi captura foto transmisa de Hotnews).

 

 

In paralel, Antena 3 titra pe crawler ("burtieră"): "Patronul disparut al RTV sta ascuns si face acuzatii bomba", cu trimitere la alegatiile lui Ghita din inregistrarea lasata la propriul post de televiziune inainte sa se faca nevazut si in care sustine ca detine probe despre asa-zise legaturi si intalniri ale sefei DNA Laura Codruta Kovesi, intalniri la care ar fi participat si generalul SRI Florian Coldea si un sef al CIA din Romania.

 

 

Ultimul conflict dintre postul patronat de Dan Voiculescu (care execută o pedeapsă cu închisoarea de 10 ani) si postul patronat de fugarul Sebastian Ghita a avut loc in campanie, pe tema sondajelor acreditate de BEC.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22