23000 de euro, deplasarile facute de Firea si consilierii sai, unii, fosti colegi de trust

Dora Vulcan | 29.12.2016

23 000 de euro a cheltuit Primaria Capitalei de la inceputul mandatului Gabrielei Firea. Cea mai scumpa costisitoare delegatie a fost cea din Israel, 16 000 de euro, din noiembrie, unde Firea a fost cu 7 persoane, cei mai multi consilieri personali.

Pe aceeași temă

 

 

La inceputul lunii noiembrie, primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a fost intr-o vizita oficiala  in Israel, la invitatia primarilor din Tel Aviv si Ierusalim. Cazarea s-a facut la Hotel Waldorf Astoria de patru stele din Ierusalim, despre care Firea spune ca a fost ales din motive de securitate.

 

Potrivit informatiilor furnizate de municiplaitate la solicitarea HotNews.ro, din delegatia oficiala care a efectuat deplasarea in Israel au facut parte opt persoane:

  • Gabriela Firea-primar general
  • Speranta Cliseru, director de cabinet al Primarului General
  • Anca Comanici - consilier personal al Primarului General cu atributii in domeniul sanatatii si asistentei sociale
  • Ligia Gheorghe- consilier personal cu atributii in domeniul relatiei cu presa
  • Veronica Salem- consilier personal al Primarului General cu atributii in domeniul cultural si turism
  • Oana Valentina Micu - inspector de specialitate, Directia Afaceri Externe si Protocol
  • Florentina Papa-inspector de specialitate, Directia Suport Tehnico-Administrativ
  • Ciprian Codrin Prisecariu - referent Directia Suport Tehnico-Administrativ

 

"Persoanele mentionate avand calitatea de consilier personal au facut parte din delegatie avand in vedere tematica discutiilor care urmau sa aiba loc in cadrul intalnirilor oficiale, respectiv posibilitatile de colaborare pe diferite domenii - sanatate, situatii de urgenta, turism, proiecte de asistenta sociala pentru varstnici, constructia de locuinte, start-up-uri, sprijinirea investitorilor romani si israelieni. De asemenea, ceilalti reprezentanti ai PMB au asigurat desfasurarea in bune conditii a vizitei, facand parte din structurile PMB cu atributii in domeniul organizarii si desfasurarii vizitelor externe. Atat biletele de avion, cat si serviciile de cazare au fost achizitionate prin SEAP, cu respectarea stricta a prevederilor legale in vigoare", se arata in raspunsul mentionat.

 

 

Viena, Milano, Bruxelles, Londra

 

In perioada 17-19 octombrie, Gabriela Firea a efectuat o vizita oficiala la Viena, la invitatia primarul orasului austriac. Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, s-a intalnit cu omologul sau, Michael Haupl, cu care a dezbatut tematici de dezvoltare urbana care vizeaza cele doua administratii, potrivit unui comunicat emis de Primaria Capitalei.

 

Deplasarea  la Milano a avut loc in perioada 26-28 octombrie si au participat patru angajati ai Primariei.  Pentru aceasta deplasare s-au platit circa 4.296 lei (Circa 950 euro).

 

La Bruxelles, deplasarea a avut loc in perioada 7-9 septembrie si au fost 5 angajati ai Primariei. Pentru servicii de transport aerian  Bucuresti Bruxelles Bucuresti si cazare s-au platit 17.700 lei (circa 4000 euro).  

 

Deplasarea la Londra a avut loc in perioada 7-9 noiembrie si au participat doi angajati ai Primariei. Pentru doua persoane, 5.979 lei (1300 euro).

 

articolul integral de pe Hotnews, AICI

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22