Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Grindeanu anunţat printr-un mesaj SMS ca este desemnat premier: «Succes! Klaus Iohannis»
E.B. - - - -
2016-12-30
Actualitate Interna
2

Sorin Grindeanu, premierul desemnat, a declarat că a primit un sms în această dimineaţă de la Klaus Iohannis - al cărui număr de telefon nu îl avea - şi a trebuit să verifice dacă îi aparţine preşedintelui. Era un mesaj de succes, semnat, a declarat Sorin Grindeanu.

 

 

 

„În cursul zilei de ieri am avut foarte multe informaţii contradictorii. Azi dimineaţă am primit un SMS de la domnul preşedinte Klaus Iohannis. Nu aveam numărul. L-am sunat pe domnul Dragnea, - pentru că, neavând numărul domnului preşedinte, în aceste zile te poţi aştepta la orice - să verific dacă acela e numărul preşedintelui. După ce am primit confirmarea, i-am mulţumit domnului preşedinte pentru încrederea acordată.

 

 Era un (SMS-ul) mesaj de succes, semnat: Succes! Klaus Iohannis”, a declarat Sorin Grindeanu, conform Digi24.ro.

 

 

 

 

Discuţiile de ieri au decurs "decent", a spus Grindeanu, care a adăugat că preşedintele nu i-a cerut o listă cu viitori miniştri.

 

Dragnea  a afirmat că, iniţial, a crezut că ar fi vorba de o glumă din partea vreunui coleg şi a fost nevoit să verifice dacă numărul de telefon de pe care a fost trimis mesajul aparţine, într-adevăr, preşedintelui României.

 

„Pe mine nu mă mai surprinde nimic. Nu eu am primit SMS-ul. Pe mine m-a sunat premierul desemnat să mă întrebe dacă s-a anunţat desemnarea. A trebuit să verific numărul de telefon. Prima mea reacţie a fost să cred că e vorba despre o glumă din partea unui coleg. Până la urmă mă bucur că a fost acceptată această propunere”, a spus Dragnea


 
 A intervenit şi Călin Popescu Tăriceanu care afirm că această metodă de a anunţa desemnarea şefului Executivului este o premieră: „E de Cartea Recordurilor Guiness anunţarea premierului prin SMS”, a spus Tăriceanu.

 

********

 

 

Decret semnat de Președintele României, domnul Klaus Iohannis
30 decembrie 2016


 

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 30 decembrie a.c., decretul privind desemnarea domnului Sorin Mihai Grindeanu în calitate de candidat la funcţia de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi listei noului Guvern, potrivit art. 103 alin. (2) din Constituţia României, republicată, anunţă Administraţia Prezidenţială.

 

Este o premieră anunţarea printr-un comunicat de presă a desemnării premierului.

 

TAGS : Klaus Iohannis Sorin Grindeanu premier SMS succes mesaj
Comentarii
Isoscel 2016-12-30
Este doar o mica parte din ceea ce merita PSD-ul dupa felul infect cum il trateaza pe Presedinte si amenintarile cu suspendarea. Eu sper ca papusa lui Dragnea sa-si arate urgent nulitatea si sa fie obligati chiar ai ,lui sa-l schimbe.
Camelian Propinatiu 2016-12-30
Lipsa enigmatică de transparenţă şi orar a maimarilor încurajează aroganţa amploiatului funcţionar faţă de contribuabilul de la ghişeu.
Total 2 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
7865
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22