Doar Liviu Dragnea detine cheia bunastarii: Stie programul de guvernare din scoarta-n scoarta

E.b. | 31.12.2016

Liviu Dragnea, liderul PSD, a afirmat vineri, in conferinta de presa sustinute dupa desemnarea lui Sorin Grindeanu ca premier, ca este "singurul care stie programul de guvernare din scoarta-n scoarta", dar ca prim-ministrul desemnat e bine pregatit si destept, asa ca va invata programul.

Pe aceeași temă

  

"Eu am inteles acele apropouri foarte subtile legate de programul de guvernare. Nu e nicio rusine, singurul care stie acel program din scoarta-n scoarta sunt eu, dar si Sevil Shhaideh a inceput sa se uite si la partile la care nu lucrase si Sorin Grindeanu a inceput aseara", a spus Dragnea, conform ziare.com, dupa ce jurnalistii prezenti la conferinta au observat ca liderul PSD a fost cel care a prezentat programul viitorului prim-ministru.

 

In ceea ce-l priveste pe premierul desemnat, Dragnea a afirmat ca acesta va invata programul impreuna cu cei care au lucrat la el.

 

"E bine pregatit si destept si va invata programul. Nu singur, ci impreuna cu mine si cei trei, patru care am lucrat la tot programul de guvernare", a mai spus Liviu Dragnea.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22