Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


CSM a detasat-o pe procurorul Oana Schmidt Haineala consilier in Ministerul Justitiei
Dora Vulcan - - - -
2017-01-05
Actualitate Interna
0

Secția pentru procurori a CSM a detasat-o joi pe procurorul Oana Schmidt-Hăineală în cadrul Ministerului Justiției. pentru o perioada de 3 ani. Inainte de finele anului anterior, ea fusese numita la Consiliul National de Prevenire a Spalarii Banilor.

 

 

 

Potrivit hotărârii CSM, Oana Schmidt-Hăineală, procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău, va fi detașată în Ministerul Justiției începând cu data de 7 ianuarie, pentru o perioada de 3 ani. Oana Schmidt-Hăineală va fi cel mai probabil, potrivit unor surse oficiale citate de Agerpres, consilier în cadrul MJ.

 

Anterior, conform unei hotărâri a Guvernului din 29 decembrie, publicată marți în Monitorul Oficial, Oana Schmidt-Hăineală a fost numită în funcția de membru al Plenului Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor (ONPCSB). Ea va fi reprezentanta Ministerului Justiției în Plenul ONPCSB și va exercita această funcție începând din 7 ianuarie, pentru o perioadă de 5 ani.

 

Oana Schmidt-Hăineală a fost membru ales în CSM din 2011 din partea parchetelor de pe lângă tribunale pentru un mandat de șase ani. În cadrul CSM, a ocupat atât funcția de președinte, cât și de vicepreședinte.

TAGS : justitie csm oana schmidt haineala detasere ONPCSB consilier MJ
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2479
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22