Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Petiţia «Victor Ciorbea, ești concediat!» a strâns peste 100 de mii de semnături
E.B. - - - -
2017-01-07
Actualitate Interna
2

Peste 100,000 de oameni au semnat petiția online prin care i se cere lui Victor Ciorbea, Avocatului Poporului, să-și prezinte demisia, la doar doua zile de la lansare aacesteia. După 16 ani de la intrarea în vigoare a Legii 90/2001, Avocatul Poporului o atacă la CCR doar ca să-i facă pe plac lui Dragnea.

  

 

În urma decizia lui Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, de a ataca la Curtea Constituţională  legea 90/2001, care l-a împiedicat pe Liviu Dragnea, preşedintele PSD, să ajungă în funcţia de premier, în mediul online a fost iniţiată o petiţie în care se cere demisia lui Ciorbea.
 
 
Din cauza  prevederilor Legii 90/2001, Liviu Dragnea, liderul PSD, condamnat penal în dosarul Referendumul 2012, nu a putut ocupa fotoliul de premier, care, după cum spune chiar el, i s-ar fi cuvenit.

 

După 16 ani de la intrarea în vigoare a Legii 90/2001, Avocatul Poporului o atacă la CCR, doar ca să-i facă pe plac lui Dragnea, care declară că, acum, nu-l mai interesează fotoliul de premier.

 

VEZI PETITIA

 

Instalat în funcția la propunerea PSD și prin votul majorității PSD-ALDE-UNPR, Victor Ciorbea a refuzat să atace mai multe ordonanțe de urgență adoptate de Guvernul Ponta, deși i-a fost solicitat acest lucru atât de opoziție, cât și de societatea civilă. Unele dintre aceste ordonanțe, declarate neconstituționale.

 

TAGS : Dragnea Ciorbea Avocatul Poporului CCR petitie concediat semnaturi
Comentarii
horia 2017-01-07
Poate sa adune si 200.000 de semnaturi .ca avocatul poporului nu poate fi demis El nu a incalcat legea Numai.parlamentu il poate demite ,sata daca PNL-ul ar avea majoritatea ,asa ca ati facut o minca zadarnica .
Roll 2017-01-08
Nimic nu este in zadar atunci cand desconspiri un nazist comunist! Sper sa aiba o viata cat mai grea!
Total 2 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
5324
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22