Trump a reacţionat după discursul lui Meryl Streep: Este o partizană a lui Hillary VIDEO

E.b. | 09.01.2017

Donald Trump, preşedintele-ales al Statelor Unite, a reacţionat după discursul rostit de Meryl Streep, duminică seară, la Globurile de Aur 2017, spunând că nu este ”deloc surprins” şi că actriţa este ”o partizană a lui Hillary”. În loc să răspundă pe Twitter, aşa cum procedează de obicei, Trump a acordat un scurt interviu The New York Times.

Pe aceeași temă

 

Donald Trump a dezvăluit că deşi nu a urmărit discursul legendarei actriţe americane, nici gala în sine, aceste detalii nu pot să îl oprească în a avea o reacţie după criticile ce i-au fost aduse, scrie revista People, conform News.ro.

 

Însă, în loc să răspundă pe Twitter, aşa cum procedează de obicei, Donald Trump a acordat un scurt interviu prin telefon cotidianului The New York Times. 

 

Donald Trump a spus că nu este ”deloc surprins” că a fost criticat de ”oamenii liberali din lumea filmului”, adăugând că Meryl Streep, în vârstă de 67 de ani, este ”o partizană a lui Hillary” (Hillary Clinton).

 

Duminică seară, la cea de-a 74-a gală de decernare a Globurilor de Aur, Meryl Streep a fost recompensată cu trofeul Cecil B. DeMille pentru întreaga carieră.

 

Actriţa americană Meryl Streep a susţinut un discurs emoţionant, în care a vorbit despre imigraţie şi diversitatea de la Hollywood şi l-a criticat încă o dată în termeni foarte duri pe Donald Trump, într-unul dintre cele mai dramatice momente ale galei. 

 

Meryl Streep l-a criticat pe Donald Trump, despre care spus că are ”instinctul de a umili”, după ce preşedintele-ales al Statelor Unite a făcut glume, în public, pe seama unui reporter cu handicap fizic.

 

Deşi vedeta americană nu a menţionat niciodată numele lui Trump în discursul ei, celebra actriţă a spus că cea mai ”emoţionantă” prestaţie din 2016 a fost, după părerea ei, ”atunci când persoana care a vrut să ocupe cea mai respectată funcţie din ţara noastră a imitat, public, un reporter cu handicap fizic”.

 

 

 

Mi-a frânt inima atunci când am văzut aşa ceva şi încă nu pot să-mi scot acele imagini din minte, deoarece ele nu proveneau dintr-un film. Proveneau din viaţa reală”, a adăugat Meryl Streep.

 

Impertinenţa invită la impertinenţă. Violenţa incită violenţă. Atunci când oamenii puternici se folosesc de funcţiile lor pentru a-i intimida şi brutaliza pe ceilalţi, cu toţii avem de pierdut”, a mai spus vedeta americană.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22