Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Premierul Grindeanu: Abordăm cu maximă responsabilitate construcția bugetului pentru 2017
Vlad Toma - - - -
2017-01-11
Actualitate Interna
0

Sorin Grindeanu, premierul Romaniei, a transmis astazi, in urma intalnirii cu presedintele Iohannis, ca Guvernul pe care il conduce va construi cu maxima responsabilitate bugetul pe anul in curs.

 

“Abordăm cu maximă responsabilitate construcția bugetului pentru 2017, cu obiectivul principal de a pune în aplicare măsurile asumate în Programul de Guvernare, în condițiile încadrării în limita deficitului bugetar de 3% din Produsul Intern Brut. De asemenea, avem în vedere măsuri care să susțină continuarea ritmului de creștere economică, astfel încât dezvoltarea economiei să fie resimțită în mod concret de oameni”, a transmis Grindeanu, intr-un comunicat al Executivului.

 

Premierul a precizat, de asemenea, că la elaborarea bugetului pentru anul acesta o prioritate a Guvernului este să asigure Armatei 2% din PIB, conform angajamentelor asumate de România în relațiile cu NATO.

 

Premierul Sorin Grindeanu și ministrul Finanțelor Publice, Viorel Ștefan, i-au prezentat astăzi președintelui Iohannis datele furnizate de Comisia Națională de Prognoză care stau la baza elaborării proiectului de buget pentru anul 2017, mai anunta Guvernul.

 

Presedintele Iohannis a declarat astazi, in urma intalnirii cu premierul Sorin Grindeanu, ca bugetul pe 2017 nu va fi deloc usor de construit, in conditiile in care acesta va trebui cuprinda masurile aprobate deja de Guvern si incadrarea in deficitul de 3%.

 

 

TAGS : guvern buget 2017 klaus iohannis
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1086
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22